• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

lojeju juz sie odezwac nie mozna????? jest nowy system i tam jest zapisane kto gdzie ubezpieczony. o to mi chodzilo.

pojawie sie jak bedzie mozna sie tu normalnie odezwac bez "!"

pa

reklama
Ej no Bobo ja nie chciałam zebys sie obraziła nooooo chodziło mi o to ze jak chodze do moich lekarzy to niestety chca reuma. Wiem ze jest system ale im nie przepowiesz

Marta a co Ci jest ,chora jestes ze idziesz do lekarza ??

bietka ja tez nic dawno nie upolowalam w h&m lubie bardzo ich t-shirt ale nic nie bylo albo ja nic nie widzialam heh ja nie lubie c&a dla mnie to sklep dla starych ludzi , nic tam nie kupuje nie widze tam nic dla siebie

bietka swietne sa te rybaczki :) zaraz szukam takich w sklepie internetowym u nas , jak nie znajde to w poniedzialek jade do c&a a jak nie to usmiechne sie do Ciebie zebys mi kupila ;-)

Bobuś co się stało,obraziłaś się?Wracaj tu,ale już!!!:tak:
Marta ale Olinek ślicznie wygląda!!!
Bietka oczywiście będę informować o przebiegu sprawy.No i zlokalizowałam bladzię,hihi!!!Wystarczyło na necie poszperać,przelukać nk i na profilu jej córki są zdjęcia sprzed jej domu,hehe,m tam kiedyś mieszkał i nawet teraz zaczął kojarzyć te babsko ze zdjęcia.Może jutro pojedziemy dokładnie zobaczyć która to klatka.
Od dziś możecie mi mówić szóstkowa vel szpieg szoguna,hihi!!!
Kinga ja kupuję sobie czasami ciuchy w c&a,bo tylko tam można na mnie cokolwiek kupić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry