• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

witam wszystkich - u nas pochmurno ale wciąż duszno... czekam na deszcz ;-) noc średnia - śpiewali mi "hej sokoły..." :baffled: Igor pospał do 5:20 - ciekawe jak nie ma Juwenaliów śpi do 8 :wściekła/y::wściekła/y:

marta Ty się nie wygłupiaj !!!!!!!! nie zgadzam się ! masz zostać i już !
bobo wróć do nas :*

anisiaj Ty aparatko :-D:-D:-D:-D dwa dni po cc golisz nogi :-D:-D???

smerfie zapraszam do Kraka na upały :-)

smerfie my jutro do moich rodziców jedziemy, a dziś sprzątanie :/ zakupy, musze iść do rossmana - jak się kupi szampon pantene 400ml to odżywka za 1 zł :) a akurat mi się skończyły oba produkty :)
a Ty do c&a ???

jak sie ogarne ze sprzataniem i nie padne na pysk to tak jade do c&a a jak nie dam rady to w poniedzialek na bank bo mam blisko z pracy wiec zajade , nam sie dzis wprosili goscie doslownie bo mowie ze jestesmy zmeczeni ze bedziemy odpoczywac a oni ze przyjada posiedzimy ze zrobia salatki i szaszlyki k**** pada deszcz a oni mysla ze m bedzie stal jak palant i piekl im szaszlyki ,wrrrr ludzie to maja tupet .....

Dzień dobry dziewczynki!!!

Wchodzę sobie tutaj i co widzę,że Martuś chce odejść:szok:!!!Kochana nie rób nam tego!!!

Justi ale pracuś z ciebie,nawet w łikend!!!
Bietka dziś jest mniej dymu,więc możemy lecieć,hihi!
Kinga nie zjedz całego ciacha,my już prawie lecimy!:-)
Anisiaj ale aparatka z ciebie!!!Jak się czujesz,jak Zosieńka?

Na 13 idę do fryzjera ściąć te popalone kudły,wrrr!!!

Kinguś kurczę teraz zajarzyłam,ci goście co się wprosili to ja i Bietka,hihi!!!A tak na serio to ja bym hmmm raz czy dwa ostentacyjnie kładła się spać,wylałabym niechcący napój na nogi któregoś z gości,może przypalić te zasrane szaszłyki na węgiel itd!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry