Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Melduję się bo dziś znowu zalatana trochę będę... o 10 wychodzę na wizytę do gina, później mam kilka spraw do załatwienia, po południu ma przyjść do mnie dziewczyna po rzeczy... Dałam jakiś czas temu ogłoszenie na tablicy że oddam ubranka i zabawki samotnej potrzebującej matce i zgłosiła się Ona, ma trójkę małych dzieci, najmłodsze ma 4 miesiące, ja je dałam dla tych starszych ubranka i zabawki ale wczoraj przy porządkowaniu pokoju dzieci znalazłam eszcze trochę rzeczy i do niej zadzwoniłam i dziś przyjedzie Powiem Wam że świetnie się czułam jak zaniosłam je wtedy te rzeczy, ona przyjechała z 5 letnią- najstarszą córką wtedy i ta mała tak się cieszyła, gdy wróciłam do domu czułam że oddałam te rzeczy właściwej osobie
Ale mam lenia. Dopiero teściowa pojechała, zabrała Kubcia do siebie. A ja powinnam się za jakąś robote wziąć. Evel, bo to takie miłe uczucie jak wiesz że komuś możesz pomóc.
U nas zimnooooo, a niby w weekend ma być 40stopni.
justi julka wojowala wiec polozylam ja kolo siebie a ona sie przytulila i tak zasnela. balam sie ze jak sie rusze to ja obusze wiec lezalam i przysypialam z nia