Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
PAdiqq, masz przecież maleństwo w brzuszku. Nie martw się, zobaczysz, że wróci szybciutko.
Mój mąż też ciagle pzyjeżdza i wyjeżdza, ale teraz mi łatwiej, kiedy moje dzieciątko jest ciągle ze mną. Pozdrowienia
Aniołku super sesja.Gdyby mój mąż choć trochę lubił robić zdjęcia.Bo pomysły to ja chyba mam, ale ktoś musi pstrykać, a On jest zawsze blisko,tylko nie bardzo chce.ZazrdoszęCi
Już jestem po usg.Dostałąm 4 zdjęcia, może uda Wam się je zinterpretować.Ja jestem pewna tylko główki.Tak byłam podekscytowana całym zajściem, że nie spytałam co jest co
Dziecko jest już GŁÓWKĄ W DÓŁ (mam nadzieję, że to się nie zmieni)
Waży 1880
jestem w 30stym tyg i 5 dni, a włg usg w 32,5
dzidzia jest duża i zdrowa.Wszystkie organy ok no i potwierdzałąm płec tym razem widziałąm jajeczka
Jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam