reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Oj Maxim łapiemy fluidy z każdej strony ;D

Dziewczyny dbajcie o siebie - cystą i torbielkiem nie należy się przejmować podobno bardzo często się zdarzają i nic złego nie robię. Trzymam za Was kciuki i myślcie intensywnie o pozostałych starających się.

Esiu - zrobisz badania i lekarz będzie mógł zastosować prawidłowe leczenie - nosek do góry nie jedna owu przed nami :)

Oj Maxim łapiemy fluidy z każdej strony ;D

Dziewczyny dbajcie o siebie - cystą i torbielkiem nie należy się przejmować podobno bardzo często się zdarzają i nic złego nie robię. Trzymam za Was kciuki i myślcie intensywnie o pozostałych starających się.

Esiu - zrobisz badania i lekarz będzie mógł zastosować prawidłowe leczenie - nosek do góry nie jedna owu przed nami :)

Dzięki moniolek :) Nie łamię się, wręcz zaczęłam się cieszyć z tej wizyty - czuję się w dobrych rękach i myślę, że będzie dobrze :) Na pewno wolę wiedzieć, że coś konkretnego jest nie tak, niż "wszystko w porządku - nie wiadomo czemu nie działa"...

Dzięki moniolek :) Nie łamię się, wręcz zaczęłam się cieszyć z tej wizyty - czuję się w dobrych rękach i myślę, że będzie dobrze :) Na pewno wolę wiedzieć, że coś konkretnego jest nie tak, niż "wszystko w porządku - nie wiadomo czemu nie działa"...

Moniolek no tak tez slyszalam,ze nic zlego nie robia,ale sie zastanawialam sie czy przesto samopoczucie moze byc gorsze i przez cyste w pozniesym okresie ciazy moze sie fatlnie czuc?

Moniolek no tak tez slyszalam,ze nic zlego nie robia,ale sie zastanawialam sie czy przesto samopoczucie moze byc gorsze i przez cyste w pozniesym okresie ciazy moze sie fatlnie czuc?

Ja też tak wolę. Niech wiadomo dlaczego nie działa niż lekarz miałby mi słodzić przy każdej wizycie.  

W piątek z gabinetu mojego gina wyszła kobieta i płacze więc pielęgniarka zapytała ją dlaczego a ona "jestem w ciąży po 10 latach starań"  Rozmawiałam z nią, adoptowali dziecko i po trzech latach od adopcji sama z siebie zaszła - pierwszy raz w życiu widziałam tak szczęśliwą kobiętę - Nie wolno tracić nadziei  :)

reklama
dokladnie wiara czyni cuda,ale czasmi los jest przewrotny i plat nam figle,bo my kobiety za intenstywnie czasmi o tym myslimy i tak bardzo cala soba chemy,ze poprostu nie wychodzi,
ale numer z ta panna,teraz maj dwojke,fajnie,dal sznse innemu dziecku miec rodzine i byc szczesliwa osoba,a takich samotnych pozoconych dzieci jest niestey to przykre za wiel ;)

Do góry