Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i wszystko jasne
U nas pada i jest smutno na dworze ... spać się chce i w ogóle. Chyba zakopię sie pod kocem i poczytam sobie
Lubię książki D. Steel-są pełne optymizmu, przynajmiej w większości.
Pojechaliśmy na piknik lotniczy, ale przez deszcz mało ludzi i kończą imprezę
buziaczki
No i wszystko jasne
U nas pada i jest smutno na dworze ... spać się chce i w ogóle. Chyba zakopię sie pod kocem i poczytam sobie
Lubię książki D. Steel-są pełne optymizmu, przynajmiej w większości.
Pojechaliśmy na piknik lotniczy, ale przez deszcz mało ludzi i kończą imprezę
buziaczki
Co roku jest w Królewie Malborskim organizowany pokaz lotniczy: Migi, Iskry, SU i inne samoloty-można wejść do środka, pokazy spadochronowe, paralotnie, można się przelecieć, itp Oczywiście zespoły taneczne, kuchnia żolnierska i wiele innych atrakcji
Co roku jest w Królewie Malborskim organizowany pokaz lotniczy: Migi, Iskry, SU i inne samoloty-można wejść do środka, pokazy spadochronowe, paralotnie, można się przelecieć, itp Oczywiście zespoły taneczne, kuchnia żolnierska i wiele innych atrakcji
Spoko, to by się moje słonko ucieszyło. My się wybieramy do radomia.
A mam pytanie, gdzie to Królewie Malborskie się znajduje? Wiem, że głupio pytam, ale naprawde nie wiem
Spoko, to by się moje słonko ucieszyło. My się wybieramy do radomia.
A mam pytanie, gdzie to Królewie Malborskie się znajduje? Wiem, że głupio pytam, ale naprawde nie wiem