Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elżbietko dzięki za przytulanki są mi teraz potrzebne a wartość wyszła 1,25 mIU/mL-czy to możliwe ,że mogę być w bardzo wczesnej ciąży bo np.mogłam mieć pużniejszą owulacje i te badanie tego niewykryło?
Elżbietko dzięki za przytulanki są mi teraz potrzebne a wartość wyszła 1,25 mIU/mL-czy to możliwe ,że mogę być w bardzo wczesnej ciąży bo np.mogłam mieć pużniejszą owulacje i te badanie tego niewykryło?
Lanus, według norm 0-2,7 mlU/ml maja kobiety nieciężarne
a 1-2 tydzień ciązy to 16-156mlU/ml... wiec raczej nie bardzo to wygląda na ciąze .
aczkolwiek mialam kiedys pacjentke, której bHCG z krwi nie wykryło ciązy w 9 tygodniu :
Lanus, według norm 0-2,7 mlU/ml maja kobiety nieciężarne
a 1-2 tydzień ciązy to 16-156mlU/ml... wiec raczej nie bardzo to wygląda na ciąze .
aczkolwiek mialam kiedys pacjentke, której bHCG z krwi nie wykryło ciązy w 9 tygodniu :