reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

ELLE- GRATULUJĘ !!! strasznie się cieszę, że kolejnej z nas się udało :) :) :)
to nastraja baaardzo optymistycznie.. :) w końcu do każdej przyjdzie ta upragniona fasolinka ;D

reklama
ELEE-jesteś bardzo dzielną dziewczynką tyle przeszłas i wyszłas na prostą-gratuluje Ci samozaparcia i wiary w swoje możliwości ;D Życzę Tobie i Twojej fasolce duuuużo zdrówka ;D

ELEE-jesteś bardzo dzielną dziewczynką tyle przeszłas i wyszłas na prostą-gratuluje Ci samozaparcia i wiary w swoje możliwości ;D Życzę Tobie i Twojej fasolce duuuużo zdrówka ;D

Elle Tobie naprawde nalezy sie ta fasolk.Tyle juz przeszlas ze teraz czekaja Cie same szczesliwe dni.
Lana slonko oczywiscie ze najwazniejsze jest zeby bylo zdrowe.A @tez mam ostatnio jakies takie niereguralne.Zawsze mialam co 28 dni a przed ostatnio bylo 27 a ostatnio 31.Teraz spodziewam sie tak mniej wiecej jak Ty miedzy 20-24. ;) ;) ;)

Elle Tobie naprawde nalezy sie ta fasolk.Tyle juz przeszlas ze teraz czekaja Cie same szczesliwe dni.
Lana slonko oczywiscie ze najwazniejsze jest zeby bylo zdrowe.A @tez mam ostatnio jakies takie niereguralne.Zawsze mialam co 28 dni a przed ostatnio bylo 27 a ostatnio 31.Teraz spodziewam sie tak mniej wiecej jak Ty miedzy 20-24. ;) ;) ;)

wielkie gatulacje dla zafasolkowanych dziewczyn....
u mnie dzis termin @ i jak narazie nie ma ;) z testem poczekam jak narazie bo ostatnio zrobilam 3 a to tylko wstretna @ dwa tygonie i sie spozniala
WIEC POCZEKAM..... :(

wielkie gatulacje dla zafasolkowanych dziewczyn....
u mnie dzis termin @ i jak narazie nie ma ;) z testem poczekam jak narazie bo ostatnio zrobilam 3 a to tylko wstretna @ dwa tygonie i sie spozniala
WIEC POCZEKAM..... :(

reklama
Do góry