reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Elżbietka nasze suwaczki pokazują to samo... u mnie też nie widac sluziku... ale cóż przytulam się... gdzieś czytałam że tak może być... a może akurat nam się udammm.... grunt to wiara... a ja wierzę w to że się uda....:)

reklama
Ja niby jestem 3 dni przed owu,ale już mnie jajniczki od poniedziałku pobolewają tak lekko, a co do śluziku to jest trochę- nie za dużo, może teraz zrobi się więcej.. ::) no cóż.. zobaczymy..w każdym razie kochane ,,pracujemy'' dzielnie!!! ;D

Ja niby jestem 3 dni przed owu,ale już mnie jajniczki od poniedziałku pobolewają tak lekko, a co do śluziku to jest trochę- nie za dużo, może teraz zrobi się więcej.. ::) no cóż.. zobaczymy..w każdym razie kochane ,,pracujemy'' dzielnie!!! ;D

Patinko zrob sobie test.W dniu miesiaczki to juz powinno wyjsc. Moze bedzie slaba ta druga krecha ale bedzie. No i oczywiscie zaraz sie chwal.
Trzymam kciuki. ;) ;) ;)

Patinko zrob sobie test.W dniu miesiaczki to juz powinno wyjsc. Moze bedzie slaba ta druga krecha ale bedzie. No i oczywiscie zaraz sie chwal.
Trzymam kciuki. ;) ;) ;)

reklama
Do góry