reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

:) :) :) :)
Mojemu mężowi zawsze się podobały i ma na ich punkcie słodkiego świra ale teraz gdybyście widziały jego ślepka......podoba mi się to :) :) :)

reklama
Nadi witaj wśród nas, życzę szybkiego zafasolkowania.

No to nie jestem jedyna, która nie wytrzymała z testowaniem.  U mnie jedna krecha  :( Nie wiem co mam zrobić na pewno jeszcze jeden miesiąc będę leczyła się u mojego gina, bo 11 października mam się do niego zgłosić będzie mnie przygotowywał do inseminacji.  Zastanawiam się czy mam PCO.  W tym miesiącu mierzyłam temp robiłam wykresik, zrobiłam testy owulacyjne - wyszły dobrze a ogólnie nie wyszło.  Może to nie jest przyczyna.  Podpowiedzcie mi proszę kiedy najlepiej zrobić badania na poziom hormonów?  Wydaje mi się, że ja takich badań nie miałam a powinnam szczególnie przy PCO.  Trochę jestem skołowana bo wiem, że mój gin nie jest konowałem, ale może po dwóch latach starań czas na zmiany.

Pozostałym czekającym życzę samych II wyraźnych kresek  :)

Nadi witaj wśród nas, życzę szybkiego zafasolkowania.

No to nie jestem jedyna, która nie wytrzymała z testowaniem.  U mnie jedna krecha  :( Nie wiem co mam zrobić na pewno jeszcze jeden miesiąc będę leczyła się u mojego gina, bo 11 października mam się do niego zgłosić będzie mnie przygotowywał do inseminacji.  Zastanawiam się czy mam PCO.  W tym miesiącu mierzyłam temp robiłam wykresik, zrobiłam testy owulacyjne - wyszły dobrze a ogólnie nie wyszło.  Może to nie jest przyczyna.  Podpowiedzcie mi proszę kiedy najlepiej zrobić badania na poziom hormonów?  Wydaje mi się, że ja takich badań nie miałam a powinnam szczególnie przy PCO.  Trochę jestem skołowana bo wiem, że mój gin nie jest konowałem, ale może po dwóch latach starań czas na zmiany.

Pozostałym czekającym życzę samych II wyraźnych kresek  :)

reklama
moniolek ja skarbie na Twoim miejscu bym sie tak nie poddawała... i zobaczyła czy ta wstręciucha przyjdzie.... dużo jest w necie na temat testów ciążowych... i nie zawsze na początku one wykazują prawdę... to nic że na ulotce jest napisane że można np. 7 dni po zapłodnieniu robić... pamietaj że to jest nasz organizm... i w róznym etapie powitaje zwiekszenie stężenia tego hormonu wytwarzanego przez łożysko... czytałam że nawet 2 tygodnie po spodziewanym @ nie zawsze wykazuje ciążę... u jednych szybciej wzrasta u niektórych później... więc jeszcze czas na Twój teścik....

Do góry