reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

ja caly czas daje tylko cycusia, napoczatku to naprawde sama woda leci, wierze ze dziecince wody w organizmie ne zabraknie:-)

reklama
a powiedzcie mi dziewczyny tak szczerze,
kiedys sama myslalam ze to glupota,
ale teraz calkiem sobie moge to wyobrazic jako cos fajnego
co myslicie o tym zeby dziewczynkom tak malenkim przebijac uszy???
kurcze gdybym mojej malej takie malenkie zlote koleczka zrobila, czyz nie wygladala by slicznie? no i nikt nie pytal by juz czy to chlopczyk:sorry2:

drugie pytanko a raczej propozycja
bo ktoras z was zazartowala ze mala ma wloski jak do reklamy szamponu,
no wiec sluchajcie jak te nasze dzieciaczki takie piekne czy nie powinnysmy wyslac ich zdjec do agencji malych modeli :rofl2:
gdyby ktores sie zalapalo, to jest potem super pamiatka
synek mojej znajomej z londynu byl fotomodelem w wieku 2 latek, jego zdjecia sa w katalogach ciuszkow dla dzieci :tak:
oczywiscie nie chodzi tu o pieniadze ale tak dla ciekawosci wspomne ze placili mu 2o funtow za godzine, zalozono mu specjalne konto z ktorego rodzice nie moga korzystac, maly jak bedzie mial 18 lat to bedzie dla niego:tak:
fajnie nie?
wstawie wam zdjecie tego malego, bo ja z nimi mieszkalam, taki smieszny fajniutki chlopczyk :tak::-)

Chlopiec faktycznie milusi i ladniutki :tak:. Mktosiu co do przekluwania uszu to ja nawet z M rozmawialam o tym ostatnio i stwierdzilam ze na razie nie bedziemy nic kombinowac z uszkami. Mala jest mala i juz. Moze za jakis czas.
A co do "modelowania" naszych pociech to nie jest to zly pomysl :-).Warto byloby pomyslec ... W koncu nasze skarbeczki takie slodkie :-D.

co myslicie o tym zeby dziewczynkom tak malenkim przebijac uszy???
ja mojej siostrzenicy przebijalam uszy jak miala 5 latek , ale troche byla wystrzaszona i mimo wszystko po jednym uszku nie dala sie namowic na przebicie drugiego:-D
osobiscie mysle, ze teraz jest jeszcze za wczesnie , ale jak dziecko ma roczek dwa to mysle ze jest dobry czas ,bo jakby nie ma takiej swiadomosci dlatego idzie to szybciej niz u starszej dziewczynki(jak starsza powie ze nie chce drugiego to koniec pozamiatane -bo nie mozna nic robic na sile ) ,
poza tym przy dzisiejszych nowoczesnych aparatach do przekluwania uszu zabieg jest szybki, higieniczny i niemal bezbolesny
a co do modelowania to super pomysl jesli sie ma na to czas i cierpliwosc , z tym zeby pieniazki byly przlewane na konto dzieciaczkow:tak: tez swietny pomysl

w sprawie kontroli przekrecania glowki u maluszkow jak leza...
wiecie co kilograma cukru w domu nie mam ale mam takie cos, to jest steropian do treningow plywacki, tzw osemka, kosztuje pare zloty:tak:
zobaczymy jak sie sprawdzi, napisze jutro czy to zdalo egzamin...

nie minelo 5 min i mala sie obudzila z powodu wiadomego, teraz znowu zasnela z glowka na prosto, sie uparla zeby na prawo nie przekrecic... :dry:

M_KTOSIA - dobry sposób.....powinno sie sprawdzić...:tak:
:-)Nie mogę się napatrzec jakie cudne włoski ma Twoja Nelcia...:-)

no taka sie juz urodzila wlochatka, ale zadziochy te wloski i zakola ma spore jak facet po 40 :-D i rosna jej ju nowe wloski, wiec ma taki miks troche ciemnych z tylu a te nowe to jakies takie jasne rudoblond, niezly balejaz :-)

a co do tej osemki to troche mi sie nie podoba ze mala nie moze sobie raczki prawej do gory wyciagnac tak jak lubi, ale w sumie to nie istotne ..

z tym styropianem spoko, mala sie w sumie za jakis czas z niego wysunela w dol calym cialkiem, ale ze glowka na taka strone ktora ja chce byla to jej odpuscilam :-)

reklama
Nellie jaka slodka a jak ladnie sobie spi! Pomysl ze steropianem tez ok Mktosiu. Ja podkladalam kocyk albo zrolowana pieluch tetrowa ale na kocyk za cieplo a tetra nie wystarcza juz.

Do góry