reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Moj synus wlasnie wymiotowal :no: i wczoraj wieczorem tez. Nie besposrednio po jedzonku, ale jakas godzine, poltorej po. Sprawdzilam i nie ma temperatury. No i nie wiem czy to cos co zjadlam czy cos jest nie tak. Poza tym nic sie dzidzi nie dzieje, zachowuje sie normlanie.
Czy wasze pociechy tez wymiotowaly?

reklama
może coś mu się do buźki dostało... jakiś włosek czy coś i go cofka wzięła tylko...
oby nic mu nie było:tak:

narazie syncio spi. mam nadzieje, ze to bylo cos niegorznego!
Idziemy na szczepienie w srode to z lekarzem porozmawiam, a narazie bede obserwowac. Wystraszylam sie! Bo gdziez taki maluszek moze wymiotowac.

NICZKO - moj maly wymiotował kiedys jak sie przejadl odciągnietym mlekiem....Ale to bylo niedlugo po karmieniu......podpytaj lekarza najlepiej....

KASIRKO - strasznie długo ten pępek sie trzymał....Dobrze że juz odpadł. Gratulacje!!!:-)

reklama
Wlasnie rozmawialam z kobita z przychodni i powiedziala,ze najprawdopodobniej to jest wynikiem nie odbicia maluszka po jedzeniu i zeby sie nie martwic. mam na wszelki wypadek obserwowac syncia.

Do góry