reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

reklama
HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAA!!!! Umówiłam się dziś na USG 3D. Jeszcze "tylko" dwa tygodnie i zobaczę swoje Maleństwo.

kurcze, po 1-ym listopada i ja zacznę dzwonić i umawiać się, bo w końcu będę w 20,21-ym tygodniu i nie będzie wolnych miejsc... trochę się zmartwilam...

osinka zdzwoń rano i się umów ja idę we czwartek i mam uczucia od lęku po niedoczekanie i ciekawo ść

mi lekarka ta od usg powiedziałą że między 21 a 23, a dużo mówiże już od 20, tylko nieraz śą zapisy z wyprzedzeniam sporym więc ja wolę się zapisywać wcześniej ;)

reklama
Moze gdzies juz to pisalyscie, ale nie pamietam a cos nie chce mi sie szukac :laugh: Jakiego lekarza polecicie w okolicach Wawy? (chodzi mi o usg). I podajcie cene jak znacie.Dzieki

Do góry