reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

agao pisze:
no apropos pomyłek to zwykle mylą się jak oceniają dziewczynkę bo często laskom coś nagle wyrasta między nogami a w 2 stronę trudniej jak już coś wystaje to wystaje
siostra mojej przyjaciółki miała mieć chłopaczka i na wszystkich usg potwierdzali i tuż przed porodem też .... i urodziła się Zosia! ;D, a wszystko na chłopca mieli uszykowane.
ale mała charakterek ma i niezły z niej łobuz

reklama
bylam dzis na badaniu,cudnie bylo wszystko widac ,dzidzia polykala wody,machala raczkami,super widok.wszystko dobrze rozwiniete.pytalam o plec ale lekarka powiedziala mi ze na tym etapie ciazy wargi sromowe u dziewczynek sa tak rozwiniete ze mozna je pomylic z workiem mosznowym,wiec lepirej poczekac kilka tygodni ;)

a mi babka na 3d powiedziała że to jest już tak widoczne że ni ma problemu i spoko w 17 tygodniu można rozpoznać jak ktoś nie jest pewien to woli nie mówić i już

Witam serdecznie wszystkie marcowe mamusie ,

Ja dopiero odzywam sie tu pierwszy raz gdyz niedawno dostalam namiary od forumowiczki KatNJ i przy okazji gratuluje chlopczyka mamusiu!!!!!! Kat ja ide w srode .
Ciesze sie ze watek Marzec rozwija sie tutaj tak super i mam nadzieje ze przygarniecie mnie kolejna marcowke.
Ja mam termin na 10 marca i na razie wszystko wyglada w porzadku, od tygodnia czuje ruchy i wlasnie do mnie dociera ze naprawde jest tam maly "ktos".
Kat juz wie ze mialam swoje obawy ale sama mnie wspierala i ciesze sie ze jest Was wiecej.

Zycze wszystkim samych wspanialych wrazen na Usg i w ogole podczas naszych 9-ciu.

Pozdrawiam ILona

iwka31 pisze:
Witam serdecznie wszystkie marcowe mamusie ,

Ja dopiero odzywam sie tu pierwszy raz gdyz niedawno dostalam namiary od forumowiczki KatNJ i przy okazji gratuluje chlopczyka mamusiu!!!!!! Kat ja ide w srode .
Ciesze sie ze watek Marzec rozwija sie tutaj tak super i mam nadzieje ze przygarniecie mnie kolejna marcowke.
Ja mam termin na 10 marca i na razie wszystko wyglada w porzadku, od tygodnia czuje ruchy i wlasnie do mnie dociera ze naprawde jest tam maly "ktos".
Kat juz wie ze mialam swoje obawy ale sama mnie wspierala i ciesze sie ze jest Was wiecej.

Zycze wszystkim samych wspanialych wrazen na Usg i w ogole podczas naszych 9-ciu.

Pozdrawiam ILona

Dzieki Iwka za gratulacje i ciesze sie ze w koncu do nas zawitalas. Daj jutro zaraz po usg znac co i jak.

reklama
Do góry