reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

reklama
monika.g kiedy masz nastęne USG? Może wtedy już będzie 100% pewności co do płci Twojego dzidziusia? Ja muszę czekać do następnego wtorku...brrrrrr jak to długo!

W ramach przychodni ktora oplacam powinnam miec okolo 30 tygodnia ciazy. Zawsze moge pomarudzic u gina zeby dal jeszcze jedno skierowanie tylko mi juz glupio,bo czesto korzystalam z tego wczesniej(robilam prawie co tydzien). Juz mnie uwazaja za histeryczke. Zapisalam sie jakis czas temu na 3D za 2 tyg. Myslalam ze odwolam ale jeszcze pomysle czy nie pojsc. W sumie co to za roznica jaka plec bedzie? Oby zdrowe.

moja dzidziolina w 20 miala 413 g tez myslalam ze duzo ale chyba nie ma sie czym niepokoic (swoja droga te kalendarze ciazy podaja chyba jaka zanizona ta wage co nie??)

reklama
Do góry