reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Ojej susu ale bajeczny wyjazd Ci się zapowiada!!! Życzę Wam udanego wypoczynku, no i żeby Lailusia dzielnie zniosła lot, a napewno tak będzie :tak:

reklama
Ja rowniez zycze dobrego samopoczucia Twojego i Leilusi w czasie lotu i ogolnie udanego wyjadu:-):tak:.
My mielismy jechac w srode,ale chyba przelozymy wyjazd na poniedzialek,bo upaly maja byc pod koniec miesiaca.juz drugi raz przekladamy wyjazd:wściekła/y:

dzieki kochane dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-D;-)

maz nie stresuje sie wcale a ja dzieki Wam nieco mniej!!!! buziaki i do napisania po powrocie!!!

A Tycia przekladaniem sie nie martw, pojedziecie jak pogoda bedzie idealna
i na pewno bedzie superowo!:-)

Cześć dziewczyny,

Tak sobie fajnie tu piszecie na temat wakacji, nie macie jakiegoś sprawdzonego ośrodka nad morzem, gdzie mozna pojejać z maluchem, myslałam o Gdańsku, bo tam i po miescie mozna pospacerować.
Proszę o jakieś namiary;-).
Pozdrawiam serdecznie.

witammmmmmmmmmm po wakacjach:-)
chciałam sie przywitac, własnie wrucilismy :-):-)
pózniej poczytam co pisałyscie bo jestesmy padnieci po wakacjach
mielismy i upały i burze bo bylismy na Mazurach , moze słyszałyscie o burzy nad PISZEM/SNIARDWYM I OKOLICach
ale mimo to ,było super ekstra:-D:-):rofl2:fantastycznie

a i wesele sie udało:-)

No w końcu jesteś Agusia :-D cała i zdrowa (wszędzie teraz mówią o Mazurach, to jakaś masakra z tą burzą :szok:)
Wklejaj foty jak już wypoczniesz i nadrabiaj pisanie, brakowało tu Ciebie ;-)

reklama
Do góry