reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Alunia kochana trzymaj się! :* będzie dobrze, tylko duzo wypoczywaj :*

Antus o kurcze, to u Ciebie wręcz odwrotnie, szyjka uparta i się nie skraca.. super, ze z malym dobrze i ze wyniki ok :)

ja tez po co tygodniowej wizycie w szpitalu. ktg, pobranie krwi na dalsze próby wątrobowe, będę mieć usg wątroby za tydzień w środę. poziom ALT stanowczo za wysoki, ale wykluczone zapalenie wątroby typu a, b i c.
jutro kolejna wizyta w szpitalu, ciekawa jestem co to jutro będzie bo usg małego mialam tydzień temu i kolejne w 32 t ma być.

reklama
mi tylko powiedzial ze ilosc wod prawidlowa. no i ja tez mam wizyte 19.02 :) zero lekow, skroconych szyjek, zylakow hemoroidow i innych atrakcji. tylko witaminki :) jednym słowem NUDA :confused:

oeuadqk37pgxa7vn.png

Ostatnia edycja:
Mysza ty sie ciesz ;-)
Milka dobrze ze wykluczyli zapalenie watroby. Stwierdzam ze w uk jesli faktycznie cos jest nie tak w ciazy to nie olewaja tylko robia wszystko co w ich mocy. Ja kolejne usg w nastepnym tyg a pozniej co 2 ty,, a ktg dwa razy w tyg do porodu.
Ja mialam dzis zapytac o wody, ale ze stresu zapomnialam, dr nic nie mowila o tym

Teraz zaczelam sie stresowac, ze to afi u mnie za niskie bo tylko 8 w 31 tc, a co bedzie jak tych wod plodowych zacznie ubywac...

aniabuu zgadzam się, normalnie jesli ciąża przebiega bez komplikacji to trochę traktują po macoszemu, ale w razie problemów naprawdę dbają. ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, od razu się ze mną skontaktowali w sprawie wyników, zalatwili 3 usg malego i wątroby, ciągle ta krew i ktg, dodatkowe widzenia z lekarzem, leki za darmo... czuję się zaopiekowana :)

reklama
Do góry