reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt!!!
Martita dobre wieści że szyjka się nie skróciła :)
Bluelovi twoje wpisy przekonują mnie o tym jak niewiele czasu nam zostało, ja chyba jutro torbę spakuję :) I jaka waga dorodna :) Super! :)

Co do wagi to moja Laura waży niecałe 11 kg i wydawało mi się że to niezbyt dużo bo jest szczupła w porównaniu do innych dzieci ale też i wyższa a tu widzę że 4 latki wazą niewiele więcej :errr:

Wiecie nie wiem jutro zmierze ile ma wzrostu to napisze ;)) bardzo chuda a taki miesozerca ze szok :) moj dwulatek waxy 13.5 kg :) tez jutro go zmierze jak mi sie da :)

Schauma waga piekna owszem bardzo sie ciesze bo wrazie porodu juz wazy super ale jak zechce sie urodzic w terminie to kto go urodzi :errr::happy2:

O to mnie pocieszylyscie waga trzylatkow/ czterokatkow. Moja ma 3,5 107 cm i waży 15,3 kg.
Co do wizyty to miałam mieć jutro (czyli po 3 tyg) ale odwolalam bo w sumie wszystko ok I będę mieć 25.02 jak gin wroci z urlopu. Ciekawa jestem ile dzidziuś będzie ważył.
Bluelovi bardzo ładna waga malenstwa no i zycze zebys wytrwala te 3 tygodnie do tych 38 tyg.

reklama
Do góry