reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Kitki daj znac po. Pewnie wszystko dobrze ale lepiej jedz.

Bluelovi - to sciskaj nogi mocnoo. Lez i sie nie forsuj. Nie proponowala ci lek pessara?? Ile ma ta Twoja szyjka nak moge zapytac??

Bluelovi no kochana jeszcze troszkę :) Dobrze ze się nie martwisz ale jeszcze się te 2 tyg chociaz oszczędzaj :*

Bluelovi - to zaciskaj nozki jeszcze choc troszke. Ktory masz teraz tydzien?

Martita - dobrze ze u Ciebie wszystko ok. I u Kaji oczywiscie

Sweetka - W tym tyg co Bluelovi jest to juz chyba nie zakladaja pessarow ani szwow.

Bylam, sprawdzilam...tetno 133:) polozna troche opowiedziala o tej zakrzepicy na co zwracac uwage jakie objawy maja mnie niepokoic itd. Powiedziala ze moge przychodzic na tetno kiedy chce. Ale ze raz w tyg to min chce mnie widziec albo ona przyjedzie:)
Pozniej poszltsmy na kaczki i wlasnie wrocilysmy popijam sok z marchwi i leze chwilke i odpoczywam

Sweetka peesara ? Ja mam tylko 6 tygodni do terminu jutro zaczynam 35 tydzien i lekarka mowi zeby te dwa tygodnie wytrzymac a najlepiej 3 to juz ciaza donoszona ,ale ja napisalam ze sie tak nie martwie tym bo z wojtkiem tez mnie tak straszyla a za wczesnie sie nie urodzil :)

Mam chwile to opisze wizyte , mialam miec tylko badanie na fotelu a lekarka zrobila mi tez usg choc po niej sie wgl tego nie spodziewalam :0 chyba sie martwila po oststnim usg czy maly przybiera bo brzuch mi nic nie rosnie hehe cale szczescie a maly wazy 2547 gram :0 czyli juz nawet jakby zechcial nas odwiedzic za te dwa tygodnie to 3 kg to by byla niezla waga ;)) no ale niech siedzi w brzuszku te 3 tygodnie bo mi sie wysnila data 3 marzec :)) hehe juz sie boje ze to tak blisko :) aha usg mialam przez brzuch wiec nie wiem ile dokladnie ma szyjka bo tylko na fotelu mi badala ale mowi ze ledwo co ja mam i co jest najsmieszniejsze z wojtkiem na tym etapie mialam prawie zgladzona szyjke i rozwarcie a urodzilam tydzien po terminie klocucha 4200 ;)) takze niechcem sie nastawiac na wczesniejszy porod bo moze byc a moze i byc dopiero w terminie :)

Ostatnia edycja:
Bluelovi 2 tyg? Matko święta to już za chwilę...
Zaciskaj nóżki, niech maleństwo jeszcze troszkę s brzuszku posiedzi :-*

No 35tydzien i 3 dziecko to to raczej stan fizjologiczny, nie ma nic dziwnego.. waga piękna Damian w 34 2270 wazyl. Mój gin zawsze powtarza ze to jest ważne żeby chociaż do 2500 dziecko dobilo zanim się urodzi :)

reklama
Wiem dziewczyny dlatego juz robie sobie labe ;) tylko zebym teraz nie przenosila od tego lezenia :))

Kitki dobrze ze wszystko ok moj maly od 4 dni jakis taki spokojny jak nigdy wczoraj go dobudzic nie moglam to tez sie przestraszylam .

Ania calosciowe z tego co gin mowi :) a i zakaz seksu choc na dwa tygodnie zeby losu nie kusic ,to maz bedzie plakal :)) hehe

Do góry