To moj najwiekszy chyba z tej trojeczki i najmlodszy bo 1850. Wlasnie rozwala nogami sondy od ktg tak sie wscieka i wali ze az podskakuja i sie przesuwaja
polozna sie denerwuje i fuszy cos pod nosem. W ogole dzis rano pierwszy raz widze takie nafochowane. Jakues inne przyszly i fochy i wszystko im sie nie podoba. Drzwi na oscierz rozwalone jak w tramwaju.
reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Beata, sweetka straszenie Wasze maluszki pchają się na świat... Lezcie kochane, jesteście pod dobrą opieką
Milady super wieści z wizyty. Oby więcej takich
Kitki zawsze trafią się jakieś zołzy
Milady super wieści z wizyty. Oby więcej takich

Kitki zawsze trafią się jakieś zołzy

Dzis pierwszy dzien taki. Do tej pory byly same mile polozne
Juz po obchodzie. Poinformowali mnie tylko ze za jakis czas jak prof znajdzie chwile
to zaprosi mnie na rozmowe i wszystko wyjasni. Takze ide do samego guru heh mysle ze mnie wypisza bo jakby zdecydowali o rezonansie to by mnie tylko poinformowali kiedy mnie przewioza i tyle. Takze jestem dobrej mysli
Kolezanke z sali zabrali na amnio wlasnie.
A to sniadanie nasze. Porazka. Ide do bufetu bo padne. Co mam zjesc chleb i ogorek? Bo to cos rozowawe to jakby ktos wymiociny zebral. Ochyda. A chleba 3 kromki tylko z czym je zjesc jak masla na kromke i 1 ogoreczek
Juz po obchodzie. Poinformowali mnie tylko ze za jakis czas jak prof znajdzie chwile

Kolezanke z sali zabrali na amnio wlasnie.
A to sniadanie nasze. Porazka. Ide do bufetu bo padne. Co mam zjesc chleb i ogorek? Bo to cos rozowawe to jakby ktos wymiociny zebral. Ochyda. A chleba 3 kromki tylko z czym je zjesc jak masla na kromke i 1 ogoreczek
Załączniki
Dziękuję, czyli waga mojej dzidzi jest idealna w 50 centylach, to ja nie wiem co ten lekarz buczał, że duże dziecko... to ja myślałam, że je "przekarmiłam"
Dzis pierwszy dzien taki. Do tej pory byly same mile polozne![]()
Ja wczoraj na IP też miałam fajne położne, lekarza staruszka śmiał sie do mnie jak do jakiejś idiotki, walczył 10 minut z obsługą USG, a potem mówi że KTG ok, serduszko super i się pyta czy chciałabym zostać w szpitalu
Zabezpieczyl sie jakby co. Bo tak musialby napisac dlaczego cie nir przyjal itd a tak to jest ze ty nie chcialas.
Kolezanka wrocila....zielona prawie. Mowi ze bez znieczulenia bylo. Mialo nie bolec niby a podobno bolalo i wklucie i pobieranie. Biedna. Szkoda mi jej sama caly czas. Tylko na tel z mama. Teraz ma lezec 2 dni. Wyniki niby za 3 tyg.
Kolezanka wrocila....zielona prawie. Mowi ze bez znieczulenia bylo. Mialo nie bolec niby a podobno bolalo i wklucie i pobieranie. Biedna. Szkoda mi jej sama caly czas. Tylko na tel z mama. Teraz ma lezec 2 dni. Wyniki niby za 3 tyg.
To moj najwiekszy chyba z tej trojeczki i najmlodszy bo 1850. Wlasnie rozwala nogami sondy od ktg tak sie wscieka i wali ze az podskakuja i sie przesuwajapolozna sie denerwuje i fuszy cos pod nosem. W ogole dzis rano pierwszy raz widze takie nafochowane. Jakues inne przyszly i fochy i wszystko im sie nie podoba. Drzwi na oscierz rozwalone jak w tramwaju.
Kitki Twój to kruszynka przy mojej
reklama