reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

To moj najwiekszy chyba z tej trojeczki i najmlodszy bo 1850. Wlasnie rozwala nogami sondy od ktg tak sie wscieka i wali ze az podskakuja i sie przesuwaja:D polozna sie denerwuje i fuszy cos pod nosem. W ogole dzis rano pierwszy raz widze takie nafochowane. Jakues inne przyszly i fochy i wszystko im sie nie podoba. Drzwi na oscierz rozwalone jak w tramwaju.

reklama
Miladyy dobrze ze pojechalas sprawdzić i wszystko ok
Beatka będziesz leżeć i będzie dobrze :* jestes w bardzo dobrym szpitalu.
Kitki moje tez tak robimy :) jak mialam ktg to ciagle uciekaly a położne chodzily z fochem :p

Beata, sweetka straszenie Wasze maluszki pchają się na świat... Lezcie kochane, jesteście pod dobrą opieką
Milady super wieści z wizyty. Oby więcej takich :tak:
Kitki zawsze trafią się jakieś zołzy :-p

Dzis pierwszy dzien taki. Do tej pory byly same mile polozne:)
Juz po obchodzie. Poinformowali mnie tylko ze za jakis czas jak prof znajdzie chwile:rolleyes: to zaprosi mnie na rozmowe i wszystko wyjasni. Takze ide do samego guru heh mysle ze mnie wypisza bo jakby zdecydowali o rezonansie to by mnie tylko poinformowali kiedy mnie przewioza i tyle. Takze jestem dobrej mysli:)
Kolezanke z sali zabrali na amnio wlasnie.
A to sniadanie nasze. Porazka. Ide do bufetu bo padne. Co mam zjesc chleb i ogorek? Bo to cos rozowawe to jakby ktos wymiociny zebral. Ochyda. A chleba 3 kromki tylko z czym je zjesc jak masla na kromke i 1 ogoreczek

Załączniki

• 1456387725593.jpg
    1456387725593.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 89
Dzis pierwszy dzien taki. Do tej pory byly same mile polozne:)

Ja wczoraj na IP też miałam fajne położne, lekarza staruszka śmiał sie do mnie jak do jakiejś idiotki, walczył 10 minut z obsługą USG, a potem mówi że KTG ok, serduszko super i się pyta czy chciałabym zostać w szpitalu :) chyba mają wolne łóżka :p albo Panu sie nudziło :) a potem w karcie wpis "pacjentka nie wyraziła zgody na pozostanie na oddziale" :p kurcze przecież on się tylko pytał czy chciałabym zostać, to co miałam wyrażać zgodę czy nie ;) lekarze mnie coraz bardziej zadziwiają...

Zabezpieczyl sie jakby co. Bo tak musialby napisac dlaczego cie nir przyjal itd a tak to jest ze ty nie chcialas.
Kolezanka wrocila....zielona prawie. Mowi ze bez znieczulenia bylo. Mialo nie bolec niby a podobno bolalo i wklucie i pobieranie. Biedna. Szkoda mi jej sama caly czas. Tylko na tel z mama. Teraz ma lezec 2 dni. Wyniki niby za 3 tyg.

To moj najwiekszy chyba z tej trojeczki i najmlodszy bo 1850. Wlasnie rozwala nogami sondy od ktg tak sie wscieka i wali ze az podskakuja i sie przesuwaja:D polozna sie denerwuje i fuszy cos pod nosem. W ogole dzis rano pierwszy raz widze takie nafochowane. Jakues inne przyszly i fochy i wszystko im sie nie podoba. Drzwi na oscierz rozwalone jak w tramwaju.

Kitki Twój to kruszynka przy mojej ;) mniej więcej w tym tygodniu co Ty miała już 2100 :pP

reklama
Do góry