reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
kochane ja po wizycie...dzisiaj rano znowu plamiłam, troszkę bardziej niż tydzień temu, więc dzisiaj przerażenie, płacz i załamanie na szczęście na usg widziałam maleństwo serduszko bije, krew przestała lecieć, szyjka w porządku rozwarcia nie ma ale jak na takie plamienia które znowu się pojawiły to muszę brać luteinę 2 razy dziennie, i starać się jak najwięcej leżeć więc znowu rozkładam kanapę w sypialni, muszę odpoczywać i się oszczędzać i stres wrócił i po prostu mi ciężko, jeszcze wyniki krwi się pogorszyły i muszę brać 2 razy dziennie Biofer Folik
renia1321
klaudynaaa najważniejsze że z dzidzą ok! Musisz teraz naprawdę jak najwięcej leżeć, odpoczywać i nie przemęczać się.... A jakby się tylko coś działo to od razu do szpitala- nie piszę żeby straszyć tylko wręcz przeciwnie widziałam w szpitalu jak do Damiana jeździłam jakie komplikacje mogą się zdarzyć w ciąży ale pod dobrą opieką można bezpiecznie dotrwać do celu, wiele moich koleżanek brało luteinę i musiało leżeć w ciąży, często potem się ładnie poprawiało
A nie wiadomo skąd te plamienia?
A nie wiadomo skąd te plamienia?
Klaudyna - będzie dobrze, leż i odpoczywaj:-) jaką masz lutkę 100? ja miałam brac 3x1 włąśnie 100ale żle tolerowałam i ostatecznie przy duphastonie zostałam, tak zadecydował lekarz ale mowil ze luteina dopochwowa lepsza dla dzidzia ze od razu się wchłania we właściwym miejscu.Tylko wiesz ze przy aplikacji czasami się cos podrażni i może się pojawić różowawy sluz to się nie martw:-) Odpoczywaj ile się da. Trzymam kciuki
reklama
klaudynaaa
dziękuję kochane :-* potrzebuję teraz wsparcia :-) biorę luteinę 50 dwa razy dziennie, a moja ginekolog nie wie skąd te plamienia...ostatnio mówiła, że może od nadżerki teraz nic nie mówiła o przyczynie tylko mnie zbadała i powiedziała co mam robić...ta niewiedza też jest straszna no ale trudno muszę jakoś teraz sobie radzić i starać się odpoczywać ile mogę