reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Ania no to leżymy razem...trzymaj się :-*
Antus dziękuję za te słowa, pocieszyłaś mnie :-) u mnie 17tc a plamienia są...oby już nic się nie działo
Bluelovi jej! kochana trzymaj się, zdrowiej :-* w szpitalu jesteś pod dobrą opieką, na pewno będzie dobrze :-*

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1446068848.283429.jpg 18tyg ..nasz synek..szczęście , dar, miłość od pierwszego wejrzenia :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446068848.283429.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446068848.283429.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 83
Moja Dzidzia rozwija sie prawidlowo. Termin dalej na 6-9 kwietnia. Szyjka dluga ponad 7 cm i zamknieta a te bole brzucha to rozciaganie i skurcze braxona od ruchow i fikania Bobasa. Mam brac nospe 3x1. Aha no i najwazniejsze. Bedzie Ola:))))))))))

Marzenka gratulacje :**** obie bedziemy mialy synkow a bylysmy orzekonane o corkach :tak:
Kasiagw gratuluje coreczki ;***

Moj synek dwa dni temu na usg szpitalnym crl mial 16.2 cm i 304 gramy. Ciesze sie ze wszystko ok . termin wypada na 24 marca z usg i idealnie pokrywa sie z terminem om bo lekarze mowia ze skoro mialam om 18.06 to termin porodu to 24 a nie 25 .nie wiedza skad mojej lekarce dodal sie jeden dzien :0 ale niewazne wazne ze te skurcze nie wplywaja na szyjke mam za 10 dni sie stawic do poradni na kontrol.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie, 100% Leon, wiekszy o 4 dni niz z OM, wszystko na miejscu, pepowina, łożysko, szyjka ok. Mały waży 189g, długości nie podał. Mam brac dalej luteine, 2x100, magnez 3 x2 tabletki i od ok 20 tyg zaczynam zastrzyki z Clexane, bo mam przeciwciala przeciw antygenom jajnika i graniczne ANA2. A moj gin mówi ze dmuchamy na zimne.

reklama
Do góry