reklama
Beatko gratulacje! Ale Ci się pozmieniało z tą płcią.Ale jak to było dokładnie? Na początku lekarz widział coś miedzy nóżkami, potem nie i teraz znowu tak? Zastanawiam się czy ten męski sprzęt może się aż tak schować? 
U mnie niby coś między nóżkami od dwóch wizyt dynda, ale nie za duże, więc cały czas się zastanawiam czy to jednak wargi nie będą 

Tak, na początku lekarz widział coś między nóżkami a na kolejnej wizycie musiało mu się schować hehe
Ale teraz nic nie ukrywał, pokazał się w całej okazałości, grzeczny chłopczyk, tym razem nie zrobił nam psikusa ;-)
Ale teraz nic nie ukrywał, pokazał się w całej okazałości, grzeczny chłopczyk, tym razem nie zrobił nam psikusa ;-)
Renia no właśnie polowkowe, a tak jakoś nie wiem... Mieszane mam odczucia.
Beata no nie dał mi żadnego bo pstryknal tylko jedno jak mierzył obwód główki.
No i tobie kochana gratuluję serdecznie
hah dobrze że teraz na 100 % już lekarz stwierdził płeć. Jeej jak dobrze, że te nasze dzieciaczki wszystkie zdrowe.
Alexia suuper zdjęcia
może za tydzień też będę mogla się pochwalić 
Beata no nie dał mi żadnego bo pstryknal tylko jedno jak mierzył obwód główki.
No i tobie kochana gratuluję serdecznie
Alexia suuper zdjęcia
rsz91
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny !
Super wiadomości
widze, że zmiany płci są na porządku dziennym, jednak najważniejsze, że nasze maleństwa są zdrowe.... Ja już się swojego badania nie mogę doczekać więc zazdroszczę tym, które już wiedzą i mogą szykować wyprawkę
Super wiadomości
renia1321
Fanka BB :)
Alunia a daje ci z usg kartkę z pomiarami żebyś sobie sprawdziła? Bo prywatnie to dają ale jak u ciebie w przychodni było robione to mogą trzymać tylko w systemie... Ale tak sobie myślę- on po prostu musiał pomierzyć co trzeba było pomierzyć i to zapisać więc nie martw się na zapas 
Ostatnia edycja:
reklama
Alexia a daje ci z usg kartkę z pomiarami żebyś sobie sprawdziła? Bo prywatnie to dają ale jak u ciebie w przychodni było robione to mogą trzymać tylko w systemie... Ale tak sobie myślę- on po prostu musiał pomierzyć co trzeba było pomierzyć i to zapisać więc nie martw się na zapas![]()
Renia to chyba nie do mnie miało być :-) ja chodzę tylko prywatnie. U mnie i u małej wszystko w porządku. Zawsze dostaje zdjęcia i lekarz w trakcie badania mówi mi co i jak. Oprócz tego na prenatalnych otrzymuję pełen wykaz wszystkich obliczeń i wymiarów. Teraz na polowkowych dostałam opis na dwie strony A4. :-) wiele skrótów mi nic nie mówi ale to co mnie interesuje to potrafię odczytać :-). Pozdrawiam