reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Beatko gratulacje! Ale Ci się pozmieniało z tą płcią.Ale jak to było dokładnie? Na początku lekarz widział coś miedzy nóżkami, potem nie i teraz znowu tak? Zastanawiam się czy ten męski sprzęt może się aż tak schować? :tak::-D U mnie niby coś między nóżkami od dwóch wizyt dynda, ale nie za duże, więc cały czas się zastanawiam czy to jednak wargi nie będą :-D

Tak, na początku lekarz widział coś między nóżkami a na kolejnej wizycie musiało mu się schować hehe
Ale teraz nic nie ukrywał, pokazał się w całej okazałości, grzeczny chłopczyk, tym razem nie zrobił nam psikusa ;-)

To ja czekam z niecierpliwoscia do polowkowego co u mnie ostatecznie bedzie. Moja kolezanka sie smieje ze moze blizniaki nosze w takim razie skoro co lekarz to co innego widzi

Renia no właśnie polowkowe, a tak jakoś nie wiem... Mieszane mam odczucia.
Beata no nie dał mi żadnego bo pstryknal tylko jedno jak mierzył obwód główki.
No i tobie kochana gratuluję serdecznie:) hah dobrze że teraz na 100 % już lekarz stwierdził płeć. Jeej jak dobrze, że te nasze dzieciaczki wszystkie zdrowe.
Alexia suuper zdjęcia:) może za tydzień też będę mogla się pochwalić ;)

Gratulacje dziewczyny !
Super wiadomości:) widze, że zmiany płci są na porządku dziennym, jednak najważniejsze, że nasze maleństwa są zdrowe.... Ja już się swojego badania nie mogę doczekać więc zazdroszczę tym, które już wiedzą i mogą szykować wyprawkę

Alunia a daje ci z usg kartkę z pomiarami żebyś sobie sprawdziła? Bo prywatnie to dają ale jak u ciebie w przychodni było robione to mogą trzymać tylko w systemie... Ale tak sobie myślę- on po prostu musiał pomierzyć co trzeba było pomierzyć i to zapisać więc nie martw się na zapas :)

Ostatnia edycja:
reklama
Alexia a daje ci z usg kartkę z pomiarami żebyś sobie sprawdziła? Bo prywatnie to dają ale jak u ciebie w przychodni było robione to mogą trzymać tylko w systemie... Ale tak sobie myślę- on po prostu musiał pomierzyć co trzeba było pomierzyć i to zapisać więc nie martw się na zapas :)

Renia to chyba nie do mnie miało być :-) ja chodzę tylko prywatnie. U mnie i u małej wszystko w porządku. Zawsze dostaje zdjęcia i lekarz w trakcie badania mówi mi co i jak. Oprócz tego na prenatalnych otrzymuję pełen wykaz wszystkich obliczeń i wymiarów. Teraz na polowkowych dostałam opis na dwie strony A4. :-) wiele skrótów mi nic nie mówi ale to co mnie interesuje to potrafię odczytać :-). Pozdrawiam

Do góry