reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Juz po badaniu :) dzis Malutka wspolpracowala, wszystko pomierzone, jest zdrowa i rosnie prawidlowo :) wreszcie sie uspokoilam, bo niby wiedzialam ze wszystko jest ok i po prostu wczoraj sie ustawila tylem, to jednak zaczelam sie niepokoic.

Aha i wg dzisiejszego badania wazy 430g, +- 60g.

Lozysko na tylnej scianie czesciowo na dnie macicy wiec super :)
No i ten lekarz nagrywa badania wiec mamy plytke :-D

Ania super. Ładnie juz córcia waży.
Nasz synek poczty na wakacjach w Bułgarii. Nie sądziłam ze się oda za pierwszym razem bo z Mija trochę to trwalo.

Sweetka jej trzymam kciuki za was :-* odpoczywaj i na pewno będzie dobrze :-*
Kitki tak jak napisałaś najważniejsze, że synek rośnie i jest zdrowy :-) co do reszty to na pewno będzie dobrze, lekarze wiedzą co robią
Bluelovi mi tez gin mówi, że mam nie dzwigać małej ale nie da sie tak...
reszcie gratuluję wizyt i trzymam kciuki za następne :-*

Kitki cudny ! :)
Nasz Szkrab w 21 tc: Bez&#160;tytu&#322;u.jpg <3
Jutro wizyta, już 25 tc, co prawda jutro na nfz, a tam mają bardzo słabe urządzenie do usg i ja nigdy nic nie widzę, gdzie główka, gdzie pupka :-D
Ale to nie ważne, najważniejsze żeby usłyszeć, że Synek dobrze się rozwija

Załączniki

• Bez&#160;tytu&#322;u.jpg
    Bez&#160;tytu&#322;u.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 64
Ania50 super, że wszystko potwierdzone, zawsze będziesz spokojniejsza:-)
Klaczek, pamiętam, że my tego samego dnia na badanie idziemy, no i podobny wiek ciąży - u mnie z suwaczka wychodzi 21 tc, a u Ciebie i Kitki 20t5d i tak jakoś pamiętam, bo podobnie mamy. U mnie wizyta na 14:00, czyli, jak znam życie, 14:30 wejdę do gabinetu;-)
Ciekawe, czy mały złośnik tym razem ustawi się jak trzeba do badania:-D
U nas nie udawało się dość długo, a po regulowaniu CLO dostałam dwa tygodnie zwolnienia i wtedy się udało więc chociaż nie na wakacjach, to w czasie wolnym od pracy i stresu:-)

Edziorka, dziwne to określenie - pęcherzyk krwi. Nie bardzo wiem, jak się do tego odnieść. Jeśli to krwiak, to powinnaś jak najwięcej leżeć, żeby krwiak się wchłonął.

reklama
Drobi, nie wiem dokładnie jakiego ona użyła określenia na to, bo jestem w UK. Przypominało to...kółko. mówiła, żeby się nie martwić... aczkolwiek tez nic nie wspominała na temat leżenia czy jakiegokolwiek specjalnego uważania na siebie. Dodała jeszcze, że jakby się zdarzyło plamienie to mam się nie przejmować...

Do góry