reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Rsz u was w podróży poślubnej a u mnie w rocznice ślubu ..7lipca..w 14 rocznice 
ania50
Juz po badaniu
dzis Malutka wspolpracowala, wszystko pomierzone, jest zdrowa i rosnie prawidlowo
wreszcie sie uspokoilam, bo niby wiedzialam ze wszystko jest ok i po prostu wczoraj sie ustawila tylem, to jednak zaczelam sie niepokoic.
Aha i wg dzisiejszego badania wazy 430g, +- 60g.
Lozysko na tylnej scianie czesciowo na dnie macicy wiec super
No i ten lekarz nagrywa badania wiec mamy plytke
Aha i wg dzisiejszego badania wazy 430g, +- 60g.
Lozysko na tylnej scianie czesciowo na dnie macicy wiec super
No i ten lekarz nagrywa badania wiec mamy plytke

klaczek2004
Ania super. Ładnie juz córcia waży.
Nasz synek poczty na wakacjach w Bułgarii. Nie sądziłam ze się oda za pierwszym razem bo z Mija trochę to trwalo.
Nasz synek poczty na wakacjach w Bułgarii. Nie sądziłam ze się oda za pierwszym razem bo z Mija trochę to trwalo.
klaudynaaa
Sweetka jej trzymam kciuki za was :-* odpoczywaj i na pewno będzie dobrze :-*
Kitki tak jak napisałaś najważniejsze, że synek rośnie i jest zdrowy :-) co do reszty to na pewno będzie dobrze, lekarze wiedzą co robią
Bluelovi mi tez gin mówi, że mam nie dzwigać małej ale nie da sie tak...
reszcie gratuluję wizyt i trzymam kciuki za następne :-*
Kitki tak jak napisałaś najważniejsze, że synek rośnie i jest zdrowy :-) co do reszty to na pewno będzie dobrze, lekarze wiedzą co robią
Bluelovi mi tez gin mówi, że mam nie dzwigać małej ale nie da sie tak...
reszcie gratuluję wizyt i trzymam kciuki za następne :-*
Załączniki
Ania50 super, że wszystko potwierdzone, zawsze będziesz spokojniejsza:-)
Klaczek, pamiętam, że my tego samego dnia na badanie idziemy, no i podobny wiek ciąży - u mnie z suwaczka wychodzi 21 tc, a u Ciebie i Kitki 20t5d i tak jakoś pamiętam, bo podobnie mamy. U mnie wizyta na 14:00, czyli, jak znam życie, 14:30 wejdę do gabinetu;-)
Ciekawe, czy mały złośnik tym razem ustawi się jak trzeba do badania
U nas nie udawało się dość długo, a po regulowaniu CLO dostałam dwa tygodnie zwolnienia i wtedy się udało więc chociaż nie na wakacjach, to w czasie wolnym od pracy i stresu:-)
Klaczek, pamiętam, że my tego samego dnia na badanie idziemy, no i podobny wiek ciąży - u mnie z suwaczka wychodzi 21 tc, a u Ciebie i Kitki 20t5d i tak jakoś pamiętam, bo podobnie mamy. U mnie wizyta na 14:00, czyli, jak znam życie, 14:30 wejdę do gabinetu;-)
Ciekawe, czy mały złośnik tym razem ustawi się jak trzeba do badania

U nas nie udawało się dość długo, a po regulowaniu CLO dostałam dwa tygodnie zwolnienia i wtedy się udało więc chociaż nie na wakacjach, to w czasie wolnym od pracy i stresu:-)
reklama
Drobi, nie wiem dokładnie jakiego ona użyła określenia na to, bo jestem w UK. Przypominało to...kółko. mówiła, żeby się nie martwić... aczkolwiek tez nic nie wspominała na temat leżenia czy jakiegokolwiek specjalnego uważania na siebie. Dodała jeszcze, że jakby się zdarzyło plamienie to mam się nie przejmować...