reklama
Ja dzisiaj już też po wizycie. Miałam pierwsze ktg które prawie w ogóle nie wyszło bo mała ciągle się ruszala... 108 ruchów na godzinę naliczyli. Oczywiscie nie mialam ktg godzinę ale jakies 25-30 min. Ponadto dostałam duphaston bo gince mocno nie podobał się mój brzuch, powiedziała że jest za twardy i pytała czy czuję to a ja w sumie nic takiego nie czułam, bo mi brzuch potrafi duuuzo bardziej twardniec. Wyniki moczu do dupy, dostalam jakieś tabsy i za 2 tyg powtórka badań i kolejna wizyta. No i mam dużo więcej leżeć... Ehhh
dobrze, że nic o wadze nie mówiła, a na wadze 76kg
czyli 18 kg na plusie. Ostatnio było tak super a dzisiaj to masakra... Jedynie się cieszę, że 1.02 mam Usg
w końcu moje maleństwo zobaczę
Karolina1987W
Fanka BB :)
Alunia sluchaj lekarza i odpoczywaj 
renia1321
Odpoczywaj, odpoczywaj i nie martw się kochana, widzisz ile my juz progesteron bierzemy niektore i trwamy dalej wiec ty na tym juz etapie to spokojnie tez na dupku dotrzymasz
ale oczywiście ich słuchaj i lez 
Mi mój gin ostatnio wspominał ze zależy mu żeby dzidziek do 2,5 kg urósł i może będziemy odstawiać ale to będzie patrzył i badal na bieżąco.
Mi mój gin ostatnio wspominał ze zależy mu żeby dzidziek do 2,5 kg urósł i może będziemy odstawiać ale to będzie patrzył i badal na bieżąco.
ania12344
Ja caly czas mam twardy jak kamień jak tylko wstanę i mi nic lekarz nie mówi. Jakiś glupi ten mój lekarz. W poniedzialek znowu mam wizyte. Bie za dużo oni mi tam grzebią?
teraz wypytam go co do terminu bo po zmianie lekarza nic nie wiem co do porodu.
reklama
Ja juz po usg maly ulozony glowka w dol ,kregoslup wzdloz lini negra czy jakos tak maly pcha sie strasznie do gory dupskiem pod moje zebra zamiast siedziec na dole gdzie miejsce
bardzo ma malo miejsca i taki skulony w pozycji embbrionalnej raczki kolo nozek
lekarka jeszcze chce mi usg zrobic prawdopodobnie w lutym czy maly przybiera ladnie a teraz usg wyliczylo wage okolo 1600kg wychodzi te 31 tygodni . ginka mowi zeby ten miesiac w brzuszku posiedzial chociarz bo z ta skora zaczyna byc kiepsko no ale ja mysle ze posiedzi do marca nawet spokojnie
mowi zeby sie nie nastawiac na takie duze dzidzi no ale zobaczymy ona zawsze tak mowi jak bylam z cora w 32 tygodniu to wychodzilo u niej z pomiarow ze wazy 1300 a pare h pozniej lekarz na profesjonalnym sprzecie wyliczyl 1960 bodajze .takze z ta waga usg to zalezy