reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Bluelovi - moja corka w 32tc lezala poprzecznie a juz w 34 glowa w dol i lekarz nie wiedzial jakim cudem sie obrocila bo ze niby b malo miejsca miala

Gratuluję udanych wizyt! Ja mam we wtorek usg u mojego prowadzącego a w środę mam prenatalne. Ciekawa jestem tych wizyt. Mam nadzieję, że tez będzie wszystko ok i będę się cieszyć razem z Wami :-)

Lekarz powiedział ze widział usg i raport i wszystko jest totalnie w porządku:)nie badał mnie ...tutaj tylko na początku pobierają cytologię i pozniej badanie w 36tyg wew.,wiec narazie nawet golić sie nie muszę na wizyty u gina:)

Ode mnie tez gratulacje! Milka zazdroszczę pięknych zdjęć, a to ze stopką jest przeurocze:)
Moja niby ostatnio była główka w dół, ale coś mi się wydaje ze sie przekrecila bo za mocno szaleje po całym brzuchu.

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt.
Marzenka zazdroszczę ze nie musisz się golić. Oj nie lubię tej czynnosci:p
Milka cudny twój maluch. Fajny śpioszek i Buzka taka pyzata. Po prostu cudny....

reklama
Do góry