reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Bluelovi - trzymam kciuki zeby jednak synek nie robil mamie psikusow i sie odwrocil zeby mogla pocierpiec przy sn jak tak lubi;)
Klaczek - a co z corka? Nic nie pisalas wczesniej
Beatka - jak tam?
Martita - nic nie zjadlam ta pasta niezjadliwa byla

reklama
Dziewczyny miałam już USG. Oczywiście zawieźli mnie na wózku żebym nie chodziła. Szyjka momentalnie skróciła się do 11 mm :-( Synek ma bardzo mały brzuszek, o 3 tygodnie mniejszy niż cała reszta :-( Waży 1.700 gram z kawałkiem. Lekarz twierdzi że trzeba kontrolować na USG brzuszek maluszka bo nie wiadomo dlaczego nie chce za bardzo połykać wód płodowych. Być może coś mu szkodzi i trzeba będzie wcześniej go wyjmować, oczywiście o ile wcześniej nie urodzę z tak krótką szyjką, co jest bardzo prawdopodobne :-( Jestem załamana :-(

Mija bardzo osłabla, tylko w lozku lezala i spać chciała. Ani jeść ani pić. Dosłownie przelewala się przez rece. Teraz na diagnozę czekamy.

Beatka - o mamo...trzymaj sie kochana i zaciskaj nogi ile sie da. Poki wody nie pojda moze uda im sie powdtrzynac porod kroplowkami. Sterydy dostalas prawda?

Klaczek - a to tak nagle ja zlapalo? Boze zawalu bym dostala chyba z nerwow. Trzymajcie sie dzielnie

Beatko trzymaj się. Bardzo mi przykro ze takie wiadomości dostajesz. Ale pamiętaj ze jestes pod dobrą opieką i sama pisałaś że lezysz w szpitalu gdzie rodzą się maluszki poniżej 1 kg. Bądź dobrej myśli a my trzymamy kciuki.

Kitki powodzenia na wizycie u profesora. Oby podjęli słuszną decyzję dla dobra Ciebie i Twojego maluszka.
Klaczek mam nadzieję że corcia dojdzie do siebie szybko i nie bedzie to nic groźnego.

Beatka kurde trzymam za cb kciuki zeby maly siedzial w brzuszku jak najdluzej :( boze co z ta twoja szyjka ;( nie zalamuj sie bd dobrze :*!!!

Klaczek jejku mM nadzieje ze to typowe oslabienie a nic groznego ,pisz kochana jak sie cos dowiecie ;(

Beatko przytulam Cię mocno, jestem z Tobą myślami, nie poddawaj się, maluszek na pewno będzie waleczny i jeszcze trochę w brzuszku posiedzi. Jesteś pod dobrą opieką :*:*:*:*:*

reklama
Do góry