• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Jestem po pierwszej wizycie :-) Fasola jest, serduszko bije, wiek ciąży zgadza się z OM :-) Czyli jak na razie wszystko OK :tak:Termin mi wyliczył na 4 X, a z usg wyszło na 9 X. Czyli tym razem nie mam 2 tygodni różnicy między usg a OM. Następna wizyta 10 III.

*

super , gratulacje !! :))

kurcze ja ide jutro i z jednej strony sie boje ,a z drugiej juz sie doczekac nie moge ;)

Asionek jak jutro masz rdv to napisz potem o co się pytał Ciebie gin ok? idziesz do fr gina?
bom ciekawa,bo pierwszy raz pójdę do gina

no wiec wszystko jest dobrz , slyszelismy juz serduszko i to jest ogromne przezycie !! az nam szczeki opadly z mezem hehe

narazie nie za wiele sie dowiedzialam , lekarz troche sceptycznie podszedl do tak wczesnej ciazy i dlatego nastpena wizyta za 3 tyg. , wtedy tez dowiem sie wiecej :)
narazie zwarzyl mnie , dal skierowanie na badania ( cala masa :/ ) , wyjasnil co nie co , i jesli zostanie u niego to bede rodzic w jego Klinice nie szpitalu , tam gdzie on pracuje i bedzie ze mna przy porodzie .... musze sie dowiedziec jak to finansowo wyglada mniej wiecej ...zeby nie wyszlo , ze moj porod bedzie kosztowal majatek hehe

a teraz fotki

AqEtc.jpg

isxxG.jpg

Piękna fasolka kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam patrzec na takie zdjęcia , a poza tym moge sobie wyobrazić juz jak moja wygląda :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry