reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
hej laski.z przeziernosci nici bo maly jest za maly :p dokladnie o 0,3 cm, wiec musimy czekac do 29.03. ma 4,2 cm, wiec wychodzi ze to jego 10. tydzien zycia.ale widzialam go dzis i jest niesamowity - to sie liczy. tanczyl chyba :) wiercil sie strasznie, machal rekoma i nogami we wszystkie strony, nawet odbijal sie pupa jakby chcial podskoczyc :)))))))) zdjecia moze byc troche niewyrazne, bo to zdjecie zdjecia, ale tylko to mam.
Zobacz załącznik 336991Zobacz załącznik 336990

jaki juz duzy dzidzius ;)
ghratulacje i powodzenia na nastepnej wizycie :)

zupka suuper dzieciak....hihi ale fajnie że się wiercił...i podskakiwał też nie mogę sie doczekać....

ale wiesz to dobrze że przełożyłam wizytę....na za tydzień... bo mnie ta wizyta kosztuje 350 zł i jakby nic nie było widać to by mnie trafiło.....

dobrze, dobrze. mi tez kazali jechac, a okazalo sie ze bobo za maly jeszcze, w dodatku tylko 0,3 cm... ale coz. grunt ze brykal :)

reklama
Do góry