reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Zupka, sliczny maluszek! Taki prawdziwy, miniaturowy czlowieczek:tak: Super ze wszystko w porzadku, bo wszystkim stracha napedzilas wczoraj:tak:
Ivi. tez sie ciesze, ze Twoj maluszek sie ladnie rozwija:tak: Oby genetyczne tez wyszlo bez zarzutu:-)
Asionek, ja mialam tydzien temu usg u ginki , ale bez zdjec i takie krociotkie, wiec informacji nie mam za duzo o malenstwie; tylko ze ladnie rosnie (co tez mnie oczywiscie cieszy), w kazdym razie moja kruszyna tez sie leniwie poruszala i tylko sobie nozka machala, a tak to spokojnie...
W poprzedniej ciazy na polowkowym za to moja corcia to taki leniwiec byla ze sie nie chciala obrocic i nie mogli jej pomierzyc i chyba ze 4 podejscia mialam a w miedzyczasie kazali napic sie soku, albo kawy... nawet poszlam na spacer i pobiegalam przed szpitalem, a ona nic... i na drugi dzien mi kazali przyjsc i tez lipa, dopiero pod koniec badania jak juz mieli rezygnowac z pomiaru, to sie laskawie ruszyla:tak:
W kazdym razie mloda zdrowiutka sie urodzila jak rybka, ale ja mialam stresy ze cos nie tak, ze taka niemrawa:-) Widocznie taki temperament byl, bo teraz zwrot o 180 stopni:-)
A jak dzidzia za ruchliwa, zwlaszcza na tym etapie ciazy co my teraz (poki ma jeszcze duzo miejsca w brzusiu), to tez moze byc nie za fajnie bo trudno pomiary pobrac, wiec chyba czasem trzeba miec po prostu szczescie:tak:

reklama
Zupka gratulacje :-) Ja tez wlasnie po kolejnej wizycie, moj maniuszek ma 41 mm i jest sliczniuchny :-D:tak: Ma 2 raczki i 2 nozki i wsio na miejscu, serducho bije slicznie i jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D Kolejne usg na 13-go ( to na przeziernosc, czy jak to tam sie mowi, krew mi juz pobrali), juz sie nie moge doczekac :tak:

A no to super ze wszystko pieknie :) Ja juz sie jutra nie moge doczekac, zobacze mojego maluszka.

Moja mama mnie na kawe do miasta wyciagnela, taka piekna pogoda ze w ogrodku kawiarnianym posiedzialysmy. Normalnie az zal w domu siedziec.

dzieki jeszcze raz dziewuszki. oby u was tez bylo wszystko ok, ale przeciez nie moze byc inaczej ;)

Gosiane trzymam kciuki

Pryzybela najwazniejsze zby dobrze bylo wszystko , a jak bedzie spalo to sie trudno mowi :)) widocznie spiocha mam hehe

Gosiane zazdroszcze spacerku z mama !! tez bym chciala , a mama tak daleko... ale moze w na poczatku maja przyjedzie do mnie na troche :))

zupka śliczny dzidziak....gratuluję i bardzo się cieszę że wszystko oki doki....wczoraj nam strachu narobiłaś....martwiłyśmy się...łobuziaro.....

reklama
Do góry