reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

nie pociesze was ze czekanie bedzie krotkie i mile... ale wizyta jest do opanowania, choc w pewnym momencie mialam ochote zlapac babke za fartuch i krzyknac "co jest?!" jak tak patrzyla w ten monitorek... ale przypomnialo mi sie ze nie zrozumialaby mnie :)

reklama
No to jest najgorsze jak lekarz tak wpatruje sie i wpatruje a ty z nerwow to normalnie nie wytrzymujesz. Moj maz pierwszy raz sobaczy maluszka wiec pewnie tez bedzie niezle przejety.

Na moim ostatnim usg lekarz tak dziwnie sie lampil w monitor i mruczal pod nosem, wlepilam w niego wzroku a on momentalnie:"niech sie pani nie stresuje tylko tak sobie mrucze bo sie lozbuz tak odwrocil ze nie dam rady go pomierzyć" faktycznie bylo widac sama glowe i raczki wystajace, mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej, podobno mam mocne przodozgiecie i niestety to utrudnia widocznosc ale przy Julce jakos nie bylo problemu...czekam teraz z utesknieniem na 6.04, i licze na to ze zobaczymy wiecej bo mam zamiar nagrac filmik na plytke:-) po Julci mam taką pamiątkę i lubie ją oglądać:-)

Zupka ciesze sie , ze wszystko dobrze :) a bobas super i jaki juz duzy !!

Lilou Rabbit pisala , ze moze byc jedna dziewczynka :))
ja mam na 9.30 ... jejku juz sie boje

z tego co widze to nastepny tyg. bedzie obfitowal w wizyty :) oj bedzie stresowo pewnie

moje spalo ostatnio i chcialabym zeby teraz troche sie poruszalo :)) spioch po mamusi pewnie :-D
a wizyte mam 5ego kwietnia ... coraz blizej , coraz wiekszy stres , ale juz sie doczekac nie moge z drugiej strony :)

Zupka gratulacje :-) Ja tez wlasnie po kolejnej wizycie, moj maniuszek ma 41 mm i jest sliczniuchny :-D:tak: Ma 2 raczki i 2 nozki i wsio na miejscu, serducho bije slicznie i jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D Kolejne usg na 13-go ( to na przeziernosc, czy jak to tam sie mowi, krew mi juz pobrali), juz sie nie moge doczekac :tak:

reklama
Do góry