Z
zupkaogorkowa
Gość
Kingolinka dobrze ze dobrze wszystko 
ja tez jem kwas, ale ponoc nie musze juz. od dzis lykam tez zelazo
ja tez jem kwas, ale ponoc nie musze juz. od dzis lykam tez zelazo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kingolinka, gratki! Przyjemniejszej wiadomosci dla mamusi byc nie moze
A ja tez juz po wizycie, fotki wrzuce jak zgram na kompa a rano nie mam duzo czasu, bo core do przedszkola wysylam...
No i wyglada ze z dzidziolkiem wszystko w porzadku, chociaz nie udalo sie przeziernosci zmierzyc, a wszystko dlatego ze juz za pozno(!!!)
Ciagle jestem w szoku, bo sie okazalo ze nasz maluch wlasnie dzisiaj konczy 15 tydzien(!!!) Czyli nie ma juz szans na porod w pazdzierniku( ale mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie stad
)
Narazie suwaka nie zmieniam, czekam na wizyte u ginki 20 kwietnia, ale faktycznie wiadomosc musze przetrawic jeszcze;-)
Aaa, no i wg wstepnych obserwacji, to bedzie chlopiec, ale wiadomo ze jeszcze nie ma sie co w 100% nastawiac;-)
W kazdym razie mimo wszystko czuje ulge i cudnie bylo poogladac sobie dziobaka:-)