reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
ja też mam we wtorek godzine później po Asionek....moze jeszcze godziny piszcie,zeby było wiedzieć od kiedy trzymać kciuki, ja mam 10:45

No to podsumowując nasz maraton:

PONIEDZIAŁEK (04.04) - Ja (17.15), Mariolciaa (18.00)

WTOREK - Asionek (9.45) , lilou83 (10.45)

Środa - Marti_1984 (15.00) ; Anulka8700 ( 18, może wcześniej )

CZWARTEK - mikusia84r (12.00 ; +pappa)

PIĄTEK - anula2011 (8.00)

Kolejny tydzień otwierają:

PONIEDZIAŁEK (11.04) - gosiane

ŚRODA - Ivi1

Jeszcze kolejny:

PONIEDZIAŁEK (18.04) - AsiaKC

To chyba najważniejsze badanie....mamy grupe wsparcia:-) będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
śliczny bobas, mam nadzieje że wszystko będzie ok, a bierzesz jakies leki na podtrzymaniu prowizorycznie po poprzednim poronieniu??

U mnie to byla c.pozamaciczna wiec troche inna sytuacja ale duphaston biore ze wzgledu na plamienie wczesniejsze

Ivi to my bedziemy maratonczykami kolejnego tygodnia, ja ide 11 - go :-)

Dziewczyny bede od rana trzymac &&&&&&&&&

No to podsumowując nasz maraton (narazie bardziej pół maraton):

PONIEDZIAŁEK - Ja (17.15)

WTOREK - Asionek (9.45) , lilou83 (10.45)

Środa - Anulka8700 (?-no o której mamy trzymać :) )

To chyba najważniejsze badanie....mamy grupe wsparcia:-) będzie dobrze.

mam na 18 ale planuje juz od 16 tam koczowac bo babki raczej pieprza przychodzenie na godziny i wszystkie laza jak im sie chce,to jak na 16 bede to moze o 18 wejde:-)

Czyli gosiane my trzymamy &&&&&&&&&& w tym tygodniu, a w przyszlym trzymaja &&&&&&& za nas :tak::-D Dobrze jest miec wsparcie, od razu czlowiek jakis taki pewniejszy sie czuje ;-):-)

Anulka u mojego lekarza tez tak jest z godzinami, raz to wyszlam od niego przed 23 a przyszlam na 20 :baffled: wiec teraz to mam gdzies i tez wczesniej przychodze bo wszyscy tak robia.

reklama
Do góry