ilonka jak najbardziej logicznie napisalas
i masz racje czuc inaczej - ja po bokach czuje porzadne kopniaki, po srodku wiem ze cos sie dzieje ale to tak bardziej jak ucisk albo dotyk niz kopniak i brzuch mi sie w srodku nie rusza 
reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
ja mam na przedniej ścianie i mimo to czuje jak wariuje,tydzień temu ważyło 1400 a za tydzień mamy 4d i ciekawe ile przybyło mu/jej.
Mileczka powiedz mi w jakim szpitalu masz zamiar rodzić?
Anek30bb ja niebawem bede dzwonić i umawiać się na wizytę w Esculapie
Ostatnia edycja:
My po wczorajszej wizycie
wszystko jest ok, lekarz bardzo się dziwił że strasznie wysoko macica sięga,
aż mnie pomierzył, powiedział że ok ...
szyjka zamknięta, nie ma zagrożenia wcześniejszym porodem ...
Młoda waży 1.700kg
Była z nami Milena bo bardzo chciała zobaczyć dzidziusia w brzuszku,
zachwycona
uparła się że chce widzieć nosek dzidziusia i doktorek szukał 
A dzidziol był jakiś nie mrawy więc trochę się napocił
Ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale nie narzekam na brak ruchów,
Milena tak nie wariowała a ta to masakra
wszystko jest ok, lekarz bardzo się dziwił że strasznie wysoko macica sięga,
aż mnie pomierzył, powiedział że ok ...
szyjka zamknięta, nie ma zagrożenia wcześniejszym porodem ...
Młoda waży 1.700kg
Była z nami Milena bo bardzo chciała zobaczyć dzidziusia w brzuszku,
zachwycona

A dzidziol był jakiś nie mrawy więc trochę się napocił

Ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale nie narzekam na brak ruchów,
Milena tak nie wariowała a ta to masakra

anek30bb
Fanka BB :)
mileczka będe robić na Stojałowskiego,koszt 99 złoty z filmem zdjęciem i pełnym opisem normalnie kosztuje 350 złoty ale udało mi się na serwisie groupon zakupić w takiej cenie,tez myślę nad Esculapem i muszę w końcu się tam pofatygować i dopytać co i jak,może we wtorek pojade bo mój wyjeżdża na taki mini poligon na 3 dni więc będe mieć wtedy więcej czasu
mileczka89
Mamita małego Mareczka
mileczka będe robić na Stojałowskiego,koszt 99 złoty z filmem zdjęciem i pełnym opisem normalnie kosztuje 350 złoty ale udało mi się na serwisie groupon zakupić w takiej cenie,tez myślę nad Esculapem i muszę w końcu się tam pofatygować i dopytać co i jak,może we wtorek pojade bo mój wyjeżdża na taki mini poligon na 3 dni więc będe mieć wtedy więcej czasu
A masz jakieś znajome , które tam rodziły? TAk w ogóle to jesteś nastawiona na CC czy SN? Widze, że na profilu masz jakiś suwaczek

anek30bb
ja znam tą klinikę tylko z netu,wole cc bo mam niemiłe wspomnienia z pierwszego porodu który i tak zakończył się cc a wiem że tam mogę zrobic cesarkę
elifit
Moderatorka
ilonka, monysia gratulacje udanych wizyt!
mój gin jest ordynatorem szpitala w którym rodzę więc wsio będę wiedzieć, najlepiej zapytać jak tricolor mówi
mój gin jest ordynatorem szpitala w którym rodzę więc wsio będę wiedzieć, najlepiej zapytać jak tricolor mówi

kasiadz
my na 15 mamy usg 4d więc prosimy zaciskać kciuki aby maleństwo pokazało nam buźkę no i swoje krocze 
reklama
anek30bb
ja będe miec taki sam dylemat w sobote:-)trzymam kciuki