reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

werka
nareszcie ktoś się Tobą profesjonalnie zajął...
atram
ale wszystko ok wyszło z tych badań w szpitalu?
kasiadz
2,5 kg to nieduzo przecież,,, ja ostatnio przytyłam 4 kg na wizycie jak mnie ważył i powiedział że to ok... także jedz jedz nie stresuj się :)

reklama
Kasia ja nie tylam dlugo, a potem radykalnie przybralam 5kilo... Potem schudlam potem znow przytylam. I teraz jestem na plusie 8kilo wczoraj u poloznej sie wazylam. I bogu dzieki nie mam rozstepow , ale staram sie nawilzac kilka razy dziennie i robie peeling brzucha i ud. Bardzo przyjemny masaz i jak odzywia skore!!

Polecam dziewczyny peeeling pelnoziarnisty przynajmniej raz w tygodniu!:))

Odnośnie rozstępów to jak mają się zrobić to i tak będą... to genetyczne i nieważne czy przed porodem czy po...
to możliwe, bo moja kuzynka przytyła w ciąży 33 kg a rozstępów praktycznie nie ma.. może jakieś dwa na dole, ale mało widoczne i bladziutkie.
a inna wystarczy że przytyje kilka kg i już ma rozstępy straszliwe.

też nie haha sama niewiem wkońcu gdzie iśc,dziś poczytałam na kafeteri to dośc naweet chwalą Wyspiański i mam mętlik w głowie,ale mój idzie na urlop od poniedziałku to podjedziemy do Esculapu popytac

reklama
Ja też okupowałam na kafe strone o esculapie :) No tylko, że na wyspiańskiego nie przyjmą Cię na cc bez wskazań no i mają bardzo dużo chętnych. Przeważnie przyjmują pacjentki, których lekarze prowadzący pracują na Wyspiańskiego. Mnie właśnie prowadzi dr Baliś z Wyspiana. Miałam tez miesięczne praktyki na porodówce w tym szpitalu więc jakbys miała pytanka to możesz walić śmiało :)

Do góry