reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Miłka to chyba jak każdy, jak się ma w czymś doświadczenie to się tego nie boi :happy2:
No tak kolorowo po sn jest jak wszystko sprawnie pójdzie...ja z cewnikiem też ganiałam jeden dzień bo mi go założyli po czyszczeniu (nie urodziłam łożyska) i w ogóle potem masakrycznie mnie brzuch bolał, na dupie przez tydzień nie mogłam usiąść, a w szpitalu leżałam z małą 5 dni bo było u niej podejrzenie żółtaczki...tak więc...hm...na jedno czasem wychodzi :-)

reklama
Witam ja już po wizycie. Tak jak przewidywałam mały z położenia główkowego przekręcił sie dwa tygodnie temu na pośladkowe. Więc prawdopodobnie bedzie cc ze wskazań. Mam jeszcze 31 sierpnia wizyte i jeśli sie nie przekręci spowrotem to bedziemy sie umawiać na cięcie. Chociaż lekarz powiedział, że jak już 2 tygodnie tak leży a był stawiony głową w dół to małe prawdopodobieństwo że sie obróci. Poza tym wszystko ok :) Mały 1880 g, rośnie równo i zdrowo :) Nawet dostałam pochwałe że mało przytyłam :D Szyjka trzyma sie twardo, brak rozwarcia. Lux :-D Tylko przyspieszyli termin na 3 z 10 października :)

sivi - wiem, wiem moja koleżanka rodziła w UK i taki horror ją przy SN spotkał, że teraz od razu załatwiła sobie CC :tak: ja jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że uda się w miarę szybko ;-)

mileczka - spokojnie może, że jeszcze uparciuszek obróci, a termin Ci zmienili bo ewentualne CC zawsze robi się szybciej, ja przy Milenie miałam 9 dni przed terminem :tak:

a tak to kawał już chłopaka :-D

mileczka
no i szanse sa małe, ale są. Mój lekarz powiedział że nawet kilka dni przed porodem może nas zaskoczyć dzidziolek.
Moja mała ma miejsce bo skacze jak szaslona na wszystkie strony. A Ty odczuwasz róznicę w ruchach? rzeczywiście mniej się porusza?

reklama
Do góry