reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
No uwaga moja od piątku się obróciła :-D leży już główkowo :-D mój małżonek zbladł na myśl o porodzie naturalnym hehheh

waży już 1548g wszystko jest OK po za zastojem moczu w prawej nerce w granicach normy ale mamy to kontrolować

a jednak sie obrocila :)

Witam ja już po wizycie. Tak jak przewidywałam mały z położenia główkowego przekręcił sie dwa tygodnie temu na pośladkowe. Więc prawdopodobnie bedzie cc ze wskazań. Mam jeszcze 31 sierpnia wizyte i jeśli sie nie przekręci spowrotem to bedziemy sie umawiać na cięcie. Chociaż lekarz powiedział, że jak już 2 tygodnie tak leży a był stawiony głową w dół to małe prawdopodobieństwo że sie obróci. Poza tym wszystko ok :) Mały 1880 g, rośnie równo i zdrowo :) Nawet dostałam pochwałe że mało przytyłam :D Szyjka trzyma sie twardo, brak rozwarcia. Lux :-D Tylko przyspieszyli termin na 3 z 10 października :)

i nastepne male nie przekrecone , cos lenwe te nasze dzieci :) ale wsumie czasu jest troche jeszcze i wszystko moze sie zdarzyc :)

Hejka, u mnie lepiej nie zostawili mnie jednak w szpitalu:) Szyjka sie poprawila ale dzidzi dalej mocno napiera na dol wiec ciagle leze. Trzeba byc dobrej mysli!!!

lez duzo i odpoczywaj :)

faktycznie byczek :-) a Ty wypoczywaj duzo, choc najwazniejsze ze z szyjka ok :tak:
ja musze w czwartek wymusic badanie, zeby sprawdzic czy nic sie nie szykuje

reklama
Wczorajsza wizyta u pani doktor od serduszka wypadla ok. Serce w porzadku, ale zalamana siedze.. Mala przekrecila sie glowa w dol, jak doktorce powiedzialam ze wcale nie dobrze, bo ja marze o cesarce, to odpowiedziala ze glupoty gadam, bo porod naturalny to piekny bol, oczywiscie nie w czasie porodu, ale pozniej.. No ku...aaaaaaa:wściekła/y: Mialam ochote pierdzielnac ja czyms ciezkim w ten pusty leb i powiedziec zeby sie nie przejmowala jak boli, bo to piekny bol, oczywiscie nie teraz, ale jutro tak bedzie myslala... :wściekła/y: :wściekła/y:
Zalamalam sie troche, od wczoraj nawet nie mialam ochoty dotykac brzucha, a kopniaki malej mnie tylko denerwowaly.. Moj sie na mnie wscieka, a ja nie potrafie przestac sie tak zachowywac.. Dzis wieczorem rozmowa z ginem, jak i on bedzie mnie zmuszal do porodu naturalnego to nie wiem zo zrobie.. Bede chyba musiala do polski jechac, ale sama jechac, sama rodzic, w polsce ani wozka, ani rzeczy malej, ani lozeczka, ani mojego.. No nie dam sobie kurcze rady sama ze soba..

Do góry