reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
malutka ja tez nie wiem ile mierzy i wazy moj brzdac...no chyba zebym poszla prywatnie i zaplacila grubą kasę to Ci nawet w kolorze wszystko wydrukują. Także łącze się z Tobą w bólu. A tym leżeniem przekichane. Wiem jak to jest bo sama zalegam w domu, ale musimy pamietac ze to dla dobra naszych pociech :)

malutka ja tez nie wiem ile mierzy i wazy moj brzdac...no chyba zebym poszla prywatnie i zaplacila grubą kasę to Ci nawet w kolorze wszystko wydrukują. Także łącze się z Tobą w bólu. A tym leżeniem przekichane. Wiem jak to jest bo sama zalegam w domu, ale musimy pamietac ze to dla dobra naszych pociech :)
Do leżenia to w sumie już się przyzwyczaiłam, no i prawda jest taka,że gdyby nie chodziło o maleństwo to by mnie wołami w łóżku nie zatrzymali :-D
Ale mojego nie potrafię zrozumieć, zamiast się cieszyć ,że w końcu wstanę i go zwolnię z obowiązków to on mi każe jeszcze gnić do 15-go :wściekła/y::-D

Do leżenia to w sumie już się przyzwyczaiłam, no i prawda jest taka,że gdyby nie chodziło o maleństwo to by mnie wołami w łóżku nie zatrzymali :-D
Ale mojego nie potrafię zrozumieć, zamiast się cieszyć ,że w końcu wstanę i go zwolnię z obowiązków to on mi każe jeszcze gnić do 15-go :wściekła/y::-D

No martwi się o ciebie! powinnaś się cieszyć że masz takiego fajnego opiekuńczego faceta!
Tylko 2 tygodnie? to tak jak rabbit. To już mniej więcej wiadomo które następne polecą :-)

malutka masz wspaniałego chłopa, że tak Cię pilnuje i tak o Ciebie dba. A z tymi pomiarami to bardzo dziwne żeby w dzisiejszych czasach były takie gówniane sprzęty żeby takich podstawowych wymiarów nie było, coś zciemnia.

Dzięki dziewczyny :-)
Wiem ,że mam kochanego chłopa, ale ja chcę już wstać!!!:-D
No obyście miały rację ,że mały do terminy wyczeka :-D Choć po fenoterolu różnie to może być gdy go odstawię, jak to lekarz powiedział "najwyżej urodzę" :-D

reklama
dieta to chyba dla mnie najgorsze kara! :p

kasiadz
dziewczyny Ci dobrze radzą, nie ma na co czekać, to w końcu dla dobra Twojego krocza, więc w imię takiej idei warto.... :-D
muszę grzybicę wyleczyć, i już mojemu zapowiedziałam że za 10 dni koniec z lenistwem i wymigiwaniem :)

Malutka dobre wieści u ciebie, 2 tyg szybko zleci więc się trzymaj

Do góry