reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Odebrałam wyniki krwi i moczu i okazało się, że mam glukozę w moczu. Jakieś 4 tygodnie temu robiłam krzywą cukrzycową - wyszła ok - skąd ta glukoza? Spotkałyście się z tym wcześniej?

Ciekawe czy nie będziesz musiała powtarzać krzywej.....????:baffled:

Jenki Pinio trzymaj się dzielnie kochana.....trzymam kciuki, by było dobrze......

Ostatnia edycja:
reklama
No wiem, znam ta tabelkę, czyli Wasze dzieciaki wypadaja tydzień tylko do tyłu. Moja tez wg tabelki tydzień w tył a mi Makoś powiedział że zupełnie w normie.

reklama
Moja koleżanka teraz niedawno była w szpitalu na Madala 29+0 tyg i młoda 1250 gram i jej lekarka powiedziała że w normie :baffled: wiec czegoś nie rozumiem.

Mi lekarz wczoraj powiedział, że jak na mój tydzień ciązy Mała powinna ważyc od ok. 1500g ....powiedział, że jeśli nie ma 1300g to naprawdę jest mała.

Zresztą Kasi córeczka waży około 1600g i Priji córeczka podobnie.

Ja się nie przejmuję aż tak bardzo bo mój lekarz to panikarz i lubi się pomartwić o pacjentki:tak: boję się tylko tego zatrucia ciążowego i odklejenia łożyska przez to ciśnienie a tak to dam radę:tak:

Do góry