• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ale się rozpisałyście;)
Gratuluję udanych wizyt.
Ja teraz mam w poniedziałek tj.16. Pewnie po 15 się umówię, bo jeszcze rano będę dzwonić do doktora;)

U mnie połówkowe 270 zł ale ja tak jak Linka jade na nie tam gdzie prenatalne i pappa robiłam. Zdjęcie w 3d dostałam już z tych prenatalnych

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Lilith ja wgl nie dodalam zdjęć z prenatalnych najpierw była pozna godzina później zakrecilam się aż w końcu uznałam że dodam jak będę mieć już teraz bardziej aktualne

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

No właśnie dziewczyny jak wiecie podajcie płeć do Aob bedzie można zobaczyć jaka przewaga ;-) ja narazie nie podaje bo dziewczynka ale na 70% tylko lekarz był pewien więc czekam na 9 czerwca.

Milagros to czekamy na to bardziej aktualne a przyznam, nie pamiętam kiedy hihi. Polowkowe pokażesz dopiero?
Na początku maluszki są takie chudziutkie hihi.

Koalka tez jestem ciekawa. Mi się wydaje by wpisywać i te niepewne i dać znak zapytania. Zobaczymy czy się potwierdzi.

reklama
Koalka przeciętność jest indywidualna dla każdego wiec nie martw sie ! Mój syn miał taka i jest ślicznym chłopcem :)

Aob no trochę sie pocieszam choc taki niedosyt niesmak pozostał .

Netta a masz Pryw xzy NFZ ja jestem zaskoczona bo prywatnie tak podchodzi i bierze 100 jak dobrze mierzy to 150 wiec juz nie nalegałam zeby sprawdził jeszcze ta płeć , następnym razem od razu poproszę .

Gaga ja 1,2 za free, jedynie płace za płytkę 2d 40 płn 3d 100ke, a za kolejne 3 usg jest jakies 200 plus płytka chyba :)

Lilith jak pisałam jak go poproszę to zrobi tylko skasuje więcej wiec za te 50 wole zeby posprawdzal wszystko :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry