• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Wlasnie dziewczyny a jaki magnez łykacie ? Bo mnie w poprzedniej ciazy lekarz zalecał magnezin ale nie mogę go nigdzie dostać

Nie pamietam czy pisałam aob dobrze ze z maluchem wszystko ok, a sama sie oszczędzaj .

Pterusinska trzymam kciuki by tk był jakiś ich wymysł ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mama czworki, .zgadza się za tydzień już będziemy w Polsce. Wynik przyjdzie pocztą, więc zostawimy klucz do skrzynki szwagrowi i weźmie nam go do Polski bo przylatuje jakoś półtorej tygodnia po nas.
Jeszcze lekarka ma mi wysłać to na maila, ale w to za bardzo nie wierzę ;p oni strasznie zamotani tu są, widać to na każdym kroku..

Dzwoniłam dziś do przychodni bo zwolnienia w szpitalu nie dostałam bo pani doktor była na jakiejś operacji a jutro powinnam iść do pracy i pani w recepcji powiedziała że moja piątkową wizytę może przełożyć na piątek za tydzień bo Wcześniej terminów brak.. I na nic tłumaczenia że potrzebuję zwolnienia a w Przyszłym tygodniu to dla mnie za pozno.. Po chwili zadzwoniłam bezpośrednio do mojego rodzinnego i jakoś znalazł bez problemu coś na jutro..

Em ka ja biole chela mag b6, wcześniej magne b6, nic mi nie wiadomo o tym by brać jakaś konkretna firmę. Lekarka też nic nie mówiła.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

A znów kazały z b6 bo lepiej się wchłania... i bądź tu mądry

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros zaraz dopisze ale na.przyszlosc wolalabym pw bo tu sie czasem gubie :-)

Milia tez myslalam ze chlopak to pewniak :-) ale ja i tak obstaje ze bedzie synek :-)

Emka ja biore Aspargin i to tez zalecenie ze szpitala i gin to kontynuluje jeden i drugi zreszta sa zgodni :-)

Jutro dużo wizyt, w tym dwie połówkowe - kciuki!!! :)

Ja z kolei biorę Maglek, jeszcze Magne B6 polecała lekarka, właśnie podobno z wit.B6 lepiej się przyswaja. Ale widzę, że co lekarz, to opinia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry