• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob powodzenia :)

wczoraj Dzwonili do mnie ze szpitala i dziś na 10.15 jedziemy na badania. Podobno rezonans - jest konieczny i ponoć bezpieczny w ciąży i jeszcze coś..
Dobrze ze mój będzie że mną bo sama bym chyba nie wytrzymała tego psychicznie...

Emalka rzucił na jakieś 8 miesięcy i dalej pali a teraz kombinuje jak tu rzucić

Pterusinska dobrze, że zadzwonili przynajmniej nie będziesz wyczekiwala i się denerwowala do tego 13

Ja juz po..
Ogolnie z malenstwem wszystko oki :-) nie byl mierzony abi wazony i zdj tez nie mam.. tyle wiem ze znow nie bylo widac nic miedzy nogami, ale mowi ze w ogole slabo wodac wiec nie potwierdzi czy chlopiec czy nie...
jedyne co mnie zmartwilo to skracajaca sie szyjka.. nie mowil ile ma ale powiedzial ze juz nie za duzo i mam sie jeszcze bardziej oszczedzac:-\ dalej tez lutka, magnez i w razie potrzeby nospa..

reklama
Aob66 najważniejsze że z Dzidzia wszystko ok, więc obie czekamy na polowkowe na potwierdzenie płci hehe. Ja z tego powodu jeszcze nic nie kupuję bo tych uniwersalnych rzeczy nie lubię a typowo chłopiecych bez potwierdzenia na tym etapie ciąży troche się boję :)

Aob66 więcej odpoczynku, ja mam bóle brzucha i mam zakaz sprzątania i uwaga zakaz długiego chodzenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry