• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mamo czworki- moj maz tez pod wielkim wrazenie. Wiem ze ten lekarz prowadzacy ma swoja "renome" i wszyscy lekarze go znaja endo i kardiolog do ktorych chodzilam mowia ze to dobry lekarz. A ta dziewczyna mloda (max.35 lat)ale z wielkim zaangazowanie i usg mi robila 45 min...nie to ze na odwal sie, nic nie widac dawaj kase tylko za wszelka cene chciala pomierzyc wszystko i probowala dotad az sie udalo mimo ze maly nie chcial wspolpracowac

reklama
Ivi, Aob, Priinceseczka gratulacje :)
Z dziewczynkami nie jest rzeczywiście tak łątwo, ale chyba przesadzają niektórzy lekarze, jak nie chcą nic powiedzieć, o ile dzidzia się nie zakrywa.
W pierwszej ciąży w 14 tyg. ginka powiedziała, ze raczej dziewczynka, owszem, jeszcze nie na 100% pewna, ale na każdej kolejnej wizycie utwierdzała się w tym, a teraz w 12+4 czy 5 miałam genetyczne i lekarz bez żadnych wątpliwości orzekł, że dziewczynka, co potem potwierdził test nifty. Wydaje mi się, że sprzęt i doświadczenie lekarza odgrywają tu niemałą rolę.

Dziewczyny gratuluje wizyt cudownie czyta sie takie wiadomosci :) a tr zdjęcia cudo :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Gratuluję wizyt dziewczyny :-)

Ivi Zdjęcie super :D ja mam takie ale rączki :-)

Kejti ja też mam łożysko na przodzie i skoro nie przodujace to jest dobrze :) chociaż patrząc na ta lekarke ciężki jej wgl w cokolwiek wierzyć.

Co do badania. Mnie bada zawsze na fotelu. I tym paskiem sprawdza ph.
Ostatnio sprawdzała szyjke jeszcze na usg dopochwowym.

Dziewczyny mam wgl takie pytanie czy to możliwe że czuje jak mi coś wypycha a nie czuje ruchów jako ruchów. Dzisiaj cały dzień mnie tak coś rozpycha w brzuchu ze aż boli :/

reklama
Milagros-moj brzdąc to mine ma taką jak mój mąż (
bardzo charakterystyczny układ ust takie jakby przygryzanie dolnej wargi. Teściowa i dziadek TŻ też to mają :) no a ja mam "pućki" prościej mowiąc poliki pełne jak się uśmiecham to już w ogole wygladaja jak napompowane ( u nas też jest to rodzinne) a u małego tego nie widac- rysy twarzy rownież po meżu bardziej zapadniete niż pełne :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry