• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dopiero niedawno wrocilam do domku bo bylosmy jeszcze na zakupach :-)

Maluszek wazy 475g! Ale dzisiaj spokojniejszy byl :-) lezal sobie z roczkami do gory i nozki mial skrzyzowane. Ale lekarz nastraszyl.mnie ze siusiaka nie ma mowil ze on widzi dziewczynynke ale za chwile sie siusiak pokazal :-D zgodzil sie abysmy pojechali nad morze, ale kazal unikac slonca aby sie nie przegrzewac.
Obwod brzuszka u mojego synka jest na 24tc.! Mowi ze kawal chlopca bedzie.
No i dal skierowanie na krzywa cukrowa.

Linka a te niskie ciśnienie to tylko teraz w ciaży??

Princeseczka super, gratulacje chłopaka! Mój gin zawsze stwierdzał chłopa po klejnotach;) hehe Chłopcy zazwyczaj są duzi ;) mój drugorodny też był 3-4 tyg do przodu i ostatecznie urodzony w 39tc z waga 4 kg;) więc Princesecza będziesz miała co rodzić a potem nosić;)

Priinceseczka a ktory Ty jestes tydz? Chyba jakos podobnie, ciut dalej ode mnie :) Ja w sumie jak jade na dzialke to oczywiscie brzuch mam przykryty i w ogole , ale siedze troche na sloncu kolorow zlapac :)aczkolwiek czy to dobrze robie... ?!?!

Jostyna-mi juz w 13 tygodniu ciazy powiedzial ze bedzie duze dziecko bo duza glowa byla. Juz wtedy mowil ze ok.4kg bedzie :-) Dzisiaj dokladnie 20tydzien+5dni a brzuszek wychodzil na 24 tydzien.
Jostyna-dlugo rodzilas? :-)

Martini-jak wyzej 20tydzoen+5dni.Ja za to unikam slonca jak moge. Nogi mi spuchly w kostkach juz teraz to przebywanie na sloncu pewnie nie polepszyloby sytuacji. Gin.powiedzial ze tam bedzie mi chlodniej:-)
Jak przykrywasz brzuszek to dobrze:-) i jak nie masz dolegliwosci zwiazanych z krazeniem i upalami to super :-) korzystaj tylko pamietaj o filtrze aby plamy/przebarwienia sie nie porobily.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry