• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Powodzenia na wizytach;)
Princeseczka mój mąż też jest drobnej kości , ja już grubszej ale obydwoje jesteśmy niscy ja niecałe 158, mąż 173 hehe a dzieci urodzeniowo 3600g i drugi 4000kg. Porody mam szybkie, nawet ekspresowe ale na szczesie mieszkam kilkaset metrów od szpitala wiec zdarze...hehe Pierwszy poród wywoływany oksytocyną i najpierw odeszły wody i zaraz dostałam skurczy tych już na największej skali, bez przerwy na oddech - w sumie trwał 1, 50godz w tym 10 min partych. Drugi (pewnie z racji większej wagi synka) od około 22 powoli sączyły mi się wody, bez skurczy bez niczego. Ok 5 rano odeszły wszystkie wody a po 6 rano raczeły się skurczybyki silne...i po 3,20 godz urodziłam i w tym 5 min partych. Teraz spodziewam się bardzo bardzo ekspresowego porodu, szybszego niż pierwszy...jeżeli będzie dzidzia waga, ok 3,500 jeżeli ponad 4 kg to nnie wiem czy urodzę naturalnie...chciałabym ale nie wiem czy dam rade i nie chce znowu przez to przechodzić, mały trochę się blokował i przy porodzie złamał obojczyk więc jak powyżej 4 kg to wtedy będę rozmyslac...

Jostyna-to troszke mnie pocieszylas z tymi szybkimi poradami :-) dziekuje za dobre slowo :-)
U nas ja 170cm a maz 182cm takze niscy nie jestesmy tyle ze maz szczuplutki.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze:-) jak to mowia matka jest w stanie bardzo wiele zniesc
Oby tylko malenstwo bylo zdrowe :-) jestem dobrej mysli:-)

Dzieki dziewczyny , u nas wszystko dobrze na połówkowych jedyne to zaskoczył nas siusiak :) mały wazy 390 gr :)
1466504603-oh44c1.jpeg

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziękuję dziewczyny. U mnie wizyta dopiero ok 18 i pewnie i tak z poślizgiem jak zawsze. Dzisiaj połowkowe i ciekawe czy dowiem się wreszcie kto tam siedzi ♡
Koalka ja uwielbiam się opalać i nie wychodzimy na spacer a przed domem na podwórku smigam w krótkich gaciach i w górze od stroju. Bęben mi wystaje ale mam to gdzieś. Z moim małym się nie usiedzi w cieniu
Joasia to rzeczywiście szybkie
Aob to taka szybka wizyta u Ciebie? Pofikała dzidzia? Gratki
Em ka a jednak synio ♡♡♡ gratki

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez zawsze lubilam sie wysmazac na sloneczku i teraz tez co prawda w spodenkach i bluzce ale jak mam mozliwosc siedze troche na sloneczku , ostatnio mnie ladnie zlapalo,ale zadnych przebarwien nie mialam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry