• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Tamten mi mowil ze wszystko w porzadku i ze mam przyjsc za 2 tyg, czyli 8.04.. Nie chodzi mi o to, ze didzia zmalala, tylko ze pecherzyk zmalal :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Moge sie umowic wczesniej, ale to chyba nie ma sensu.. Bo co mu powiem, ze po co wczesniej przyszlam, jak ostatnio mi mowil ze wszystko w porzadku a ani zadnych plamien nie dostalam, ani nic mi sie nie dzieje :(

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia nie przejmuj sie. Pewnie miala jakis stary aparat. Teraz bylas na fundusz? Co za babsztyl. A do tego co bylas wczesniej nie da rady umowic sie na szybszy termin zebys sie uspokoila?

Gosia dla wlasnego spokoju...bo do nastepnego tygodnia zameczysz sie myslalami a tak pojdziesz i sie uspokoisz. A co powiesz? Cos wymysl np.ze brzuch Cie boli i sie niepokisz. Zeby Cie sprawdzil czy wszystko ok

Nie bylam na fundusz, jestem zapisana do enel medu i tam mam pakiet oplacony na prawie wszystkich lekarzy.. Ale mozecie mi powiedziec co ta kobieta miala w glowie zaznaczajac na usg "TO" i mowiac ze to pecherzyk? Bo na ostatnim usg u poprzedniego lekarza "TO" (mierzone jako crl) mialo 0,17 cm a teraz ma 0,35cm...

f2a0b2eb16d912410f6b9412a2b63c9c.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

To to chyba fasolka kochana, koło ciałka żółtego.

Niee czekaj sprawdze

GS o to pytasz? To pecherzyk ciążowy..

Wpisz w necie, biometryczne wymiary płodu, tam masz wszystko co jest co.

Tzn.ze to tak prywatnie? Na skargę bym poszla..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry