reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Hehehe ja jeszcze ani razu nie zdazylam posmarowac:d lekarz powiedział ze gdyby miala byc cc to przy takich skirczach juz by mnie cieli. Ale ja powiedzialam ze w zadnym wypadku sie nie zgadzam i tylko wszedzie pisza drukowanymi ze stan po cieciu

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

U mnie cisza wlasnie mam zapis ;) wyspalam sie trochę no i zobaczymy jutro na kiedy mój lekarz zleci mi kolejne wywołanie pewnie czwartek.

Milka czyli co możesz SN?
Kejti dobrze ze sie uspokoiło :)
Iza tez jeszcze chwile by Cie mogli jeszcze potrzymać daj znac co i jak.

MartiniM strach przed Cc tez byś miała dasz radę

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em Ka dobrze ze dogodzilas sobie sushi :)
U mnie jak wywołują to do 3 dni codziennie

Keejti no nieźle że obie a skurcze masz konkretne
Czemu po cc nie można oksy?

Millagros super wiadomość

Martini fajnie że ciśnienie ok i uszka do góry...dasz radę

Iza trzymsm kciuki daj znac

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak jej rozwarcie ma skurcze ?:)

Mi nie pozwoliły skakać dopóki brak partych zeby faktycznie mino wsparcia xoa sie zaczęło pamietam pierwszy bolesny skurcz i dostałam piłkę wtedy od razu i poszło szybko :) wiec Iza kciuki !!!

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Heheh ja na sali swojej , chyba ok 2300 ale moze byc blad bo nie dalo sie zmierzyc wiec pewnie wiecej stopien 2 ten szpital podobnie jak tamten wyposazony:)

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
Do góry