• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny!!!
Chyba trafiłam na forum październikowe !
Porobiło sie- na innych miesiącach laski nie mogą urodzić a u Nas pchają się wszystkie naraz :laugh2::laugh2:

Emka trzymam kciuki ale teraz dopiero próba w czwartek?

Kejti Iza wariatki razem :-p Tak czułam ze zacznie sie u Ciebie Kejti bo żeś szalała ze sprzątaniem ostatnio :laugh2:
Iza czekamy na wieści &&&

Linka pewnie ci cieżko, chciałabyś ju urodzić, ja tez mam dzień w dzień skórcze wczoraj doszedł ból w kręgosłupie ehh w piątek mam wizytę i niech cos lekarz radzi :hmm:

reklama
U mnie bez zmian spac sie nie da bo bolesne. Troche odpuscilo i znowy wzielo z tym ze przypuszczam ze wszystko pozamykane. Zaraz bede miała ktg i zobaczymy jak nic to moze beda wyciszac. Ale idzie w kregoslup a to boli

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Mi zawsze położone mówiły, że jeśli tylko da się odpoczywać między skurczami - nawet przysypiać - to że mam spać.. Gromadzić siły.. Jeśli to TO, to żadne odpoczywanie nie pomoże, natura wie co robi;)

czekamy na wieści z ktg :)

a ja dziś mam wizytę :D ciekawa jestem bardzo co u młodego.. ile waży i w ogóle.. :)

U mnie bardzo bolesne skurcze ktg jeszcze czekam bo zamieszanie na oddziale. Chodze bujam sie bede miala zaraz badanie jak rozwarcie idzie to rodzic jak nie ruszylo przez noc to kroplowki na wyciszenie

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry